Jouka Ahponen

VATSIM [Su 19.3.2017 19-23lt] Scandinavian shuttle 2017

3 viestiä aiheessa

Scandinavian-shuttle-2017M.jpg

 

Scandinavian shuttle 2017

 

Yksi varmoista kevään merkeistä virtuaalitaivailla on vuotuinen Scandinavian Shuttle event, jossa Pohjoismaiden parhaat johtajat kokoontuvat maittensa pääkentille tarjoamaan mitä parhainta johtopalvelua heti auringonlaskun jälkeen. Mukana on jälleen neljä lentoasemaa: Helsinki-Vantaa, Tukholma-Arlanda, Kööpenhaminan Kastrup ja Oslo-Gardermoen. Täten siis Helsingistä on hyvät ja sopivan mittaiset yhteydet kaikkialle Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan ja nopeimmat ehtivät lentää myös takaisin määränpäästään ennen lennonjohdon sulkemista.

 

Siispä toivotan kaikki suomalaiset lentäjät tervetulleiksi tähän eventtiin nauttimaan suomalaisesta ja pohjoismaalaisesta lennonjohto-osaamisesta sunnuntaina 19. Maaliskuuta 19-23 välillä suomen aikaa (17-21 UTC).

 

_____

 

VATSIM-Scandinavia would like to invite you to ‘Scandinavian Shuttle 2017', which will take place 19 March 17-21z. Helsinki-Vantaa, Copenhagen Kastrup, Oslo Gardermoen and Stockholm Arlanda will all be fully staffed together with enroute coverage as well.

 

To make your evening as enjoyable as possible, please visit our website for charts, briefing and scenery suggestions.

 

Our controllers are looking forward to welcome you into VATSIM Scandinavia’s airspace 19 March!

 

Charts, Briefing, Scenery

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tästähän saa hyvä esimakua seuraavan viikon Cross The Pondiin :thmbup:

 

Ilmeisesti lentoja ei tarvitse etukäteen mitenkään varata vaan sen kun tulee paikalle? Millaista ruuhkaa on yleensä eventissä ollut? Ehtiikö EFHK-EKCH-EFHK legin heittämään vai joutuuko CTP tyyliin tuntitolkulla odottamaan kentällä ja ottamaan löpöä parin tunnin holdailuun? :)

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oikein päättelit, lentoja ei tarvitse varata millään tavalla, vaan sitä mukaa miten omiin aikatauluihin sopii.

 

Yleensä eventissä ollut juuri sopivasti liikennettä, että saadaan jaksot vilkkaiksi, mutta mitään suurempia odotuksia ei ole tarvinnut tehdä, maksimissaan hieman pitemmät vektorit lähestymiseen, joten EFHK-EKCH-EFHK pitäisi kyllä onnistua hyvin, mikäli lähtee eventin alkupuolella :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään