Pertti Lode

Simun asennus

2 viestiä aiheessa

Se alkoi tälläi että simu ei halunnut lähteä käyntiin, monen yrityksen jälkeen se kuitenkin lähti pyöriin, ajattelin että asennan sen uusiksi ja niin tein, nyt se lähti käyntiin mutta cessnasta puuttuvat mittarit,ja se on vain cessnasta ja niitä mittareita käyttää moni muukin kone, tätä mittareiden häviämistä ei ole koskaan aikaisemmin tapahtunut, onko kellään vastausta miten sen saisi toimiin niinkuin pitäisi?

Tämä on FSX - FS9 pelaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vähän myöhässä tämä tulee, mutta vastaavassa tilanteessa tulevaisuudessa kannattaa hyödyntää AVSIMin Crash to Desktop -foorumia ja ladata sieltä ensinnäkin tuo ensimmäisessä topikissa mainittu CTD Guide, josta löytyy vaikka mitä ohjetta erinäisiin ongelmiin        http://www.avsim.com/forum/262-crash-to-desktop-ctd-forum/

 

Olen tätä suositellut aiemminkin ja se kuuluu mielestäni jokaisen simuilijan ohjekirjastoon.

 

Yleensäkkään ei kannata heti asentaa simua uusiksi. CFG:n poisto auttaa ja CTD Guide kertoo myös sen, mitä muuta voi poistaa ja antaa simun luoda uudet puhtaat tiedostot. Minulla on ollut pari kertaa sama ongelma FSX SE:n kanssa ja apu on löytynyt edellä mainitusta oppaasta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään