Mikko Kärkkäinen

Parhaita armeijan kenttiä

8 viestiä aiheessa

Tähän kejuun voisi listata parhaita armeijan käyttämiä kenttiä FSX ja P3D -alustoille.

 

http://www.militaryaiworks.com/ Latasin pari RAF:n kenttää Britteihin, ja voi kun on nannaa. Ja ihan ilmaiseksi.  :thmbup: Mm. tuo EGUL 2.0 Lakenheath on todella näyttävä ja täynnä yksityiskohtia!

[ attachment removed / expired ]

 

Ranskaan löytyy SkyDesignersin kenttiä toista kymmentä kappalatta SimMarketista, mutta maksavat ~18€, eivätkä ole kyllä kovin kauniita.

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sotilasilmailua (koneita, kenttiä, flightplaneja, jne.) ja vieläpä ilmaista sellaista löytyy MAIWin (Military AI Works) sivuilta: http://www.militaryaiworks.com/ . Niitä voi ladata kuka tahansa ja ne ovat alunperin FS2004lle (FS versio 9) tehtyjä. Nykyisin joistakin on myös versiot FSX/P3Dlle. Sieltä löytyvät myös ohjeet miten vanhemmat FS9-versiot asennetaan FSXään (pätee mahdollisesti myös P3Dhen).

 

Muistaakseni joihinkin lisäosiin on pääsy vain jos rekisteröityy edellä mainituille sivuille joten se kannattaa tehdä. Pelkät MAIW-paketit voi ladata myös The Owl's Nestistä: http://www.owlsnest.eu/maiw.php.

 

MAIWista löytyy myös 3 pakettia Suomen ilmavoimille, jotka kattavat jokseenkin hyvin koko ilmavoimamme (uusimmat koneet taitavat puuttua ja kenttätilanne on myös hieman vanhentunut).

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ehkä tiedätkin mutta Simviation sivulla on harva se päivä tai viikko ilmasia Raf Airport, mitä olen ymmätanyt niin ovat enimmäkseen sota-aikusia ja ehkä eivät enään ole käytössä. ainakin 30 kymmentä olen imuroinut sieltä ja käyn välillä katsomassa minkälaisia ovat

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään