Jukka Immonen

Aerosoftin Trafic2010 > koneet ei näy kentällä

5 viestiä aiheessa

Hei

taas ilmeni uusi ongelma. Minulla on Aerosoftin Trafic 2010 CD ja latasin lentoliikenteen FSX:lle. Tähän asti kaikki on toiminut ihan moitteettomasti, mutta aivan yhtä äkkiä "ilman mitään häslinkiä", lentoliikenne hävisi kokonaan kentiltä. Eli vain oma lennettävä kone on kentällä, ihan sama mihin kentälle menen, kaikki kentät ovat ilman lentokoneita. Poistin ohjelman koneelta ja latasin uudelleen, mutta sama juttu! Mikähän tähän nyt on syynä, kun koneet eivät enää ilmesty kentille. Myöskään default koneet eivät ilmesty. En haluaisi taas kerran reinstallata FSX ja aloittaa kaikki lataaminen uudelleen!!! Olen senkin jo pari kertaa tehnyt!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei

en oikein ymmärrä mitä tarkoitat varjolla? mutta en ole tehnyt mitään muutoksia...ilman mitään ihmeellistä tapahtumaa, kun avasin FSX, niin koneita ei vaan enää ollut!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eihän sen itsestään pitäisi siirtyä, mutta eihän Traffic slideri vain ole mennyt jostain syystä nollille simun asetuksissa? Jos traffic-bgl-tiedostot eivät ole jossain scenery-kansiossa, liikenne ei näy (oletuspaikka on ...\Scenery\World\Scenery). Samoin jos koneet eivät ole siellä missä pitää (fsx.cfg-tiedostossa määritellyssä kansiossa). En tunne tuota AI-ohjelmaa joten osaan mainita vain noita perussyitä.

 

Edit: Nuo varjot tarkoittavat sitä, että jos simun asetuksista koneiden varjot ovat päällä AI-liikenne ei aina näy. Toinen syy AI-koneiden näkymättömyyteen (tämä on FSX:n ominaisuus) voi olla se, että simussa on sekä FSX- että FS2004-tyyppisiä traffic-bgl-tiedostoja. Sellainen ohjelma kuin AIFP2 tai uudempi AIFP3 löytävät vääränlaiset (eli FS2004-tyypiset). Yksikin väärä bgl saattaa aiheuttaa fsx-liikenteen kadon. Valitettavasti noita tulee joskus ilmaislisäosien mukana (esimerkiksi silloin, kun kentälle on määritelty staattisia koneita AI-koneina) ja asentuvat tietämättä, jos ei ole tarkkana.

 

Pekka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään