Guest masawee

FS9 cesnan paneeli ongelma.

3 viestiä aiheessa

sain ispiraation taas pitkästä aikaa lennellä, mutta ongelman cesna 172 .

kun lataan pelin niin tulee se paneeli ja maisema, mutta eivät ole kohdillaan ja maisema yläreunassa kahteen kertaan, toinen on sotkua ja toinen näkyy oikein(karkeana pikseleinä, kun ottaa oikealla napilla pois maximise window ja sulkee ikkunan/kuvan siitä kentästä.

 

ongelmia muistaakseni aikaisemminkni pari vuotta sitten mutta nyt asensin fs9 uudestaan uudelle C:asemalleni jossa win8. geforce 560ti ja 3 näyttöä,

toinen ongelma on että oikealla napilla pitäisi esim, radio stack unlocked ja siirtää toiselle näytölle,mikään ikkuna ei anna unlocata, eli unlock teksti harmaana ei toimintaa.

jos wiev valikosta laittaa compassin,radion,tms päälle ilmestyy ohjaamonmittareiden päälle muttei voi siirtää sivuun/toiselle näytölle tms.

eniten tosiaan häiritsee se koneen maisema paneelin yläpuolella peittä äosan paneelista ja sekasotkua ja jos suljen ikkunan toinen vähemmän sotkuinen maisema tulee esiin (joskus jopa mittaripaneelin alla) miten tuon saisi korjattua ?

vai pitääkö vihdoin käydä kaupassa ostamassa FSX tilalle :( tuossa kun on ladattuna thaimaan kaikki mapit ja kentät sun muut lisurit mitä aikanaan siihen löysin.

FSX:ään en tietääkseni samoja kenttiä kaikkia saa sekä maisemia.

uskoisin korkeintaan suwanabhumin kentän löytyvän vaan ei pohjoisen kenttiä.

 

samoin Fligt one cessna lisuri ei näy oikein mittaristo ja maisema edessä.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kertomaasi ongelmaa en osaa ensikuulemalta selvittää , pitäisi päästä kokeilemaan ja räpläämään paikanpäälle. :P

 

Mitä erilaisiin ongelmiin tulee niin eivät ne ainakaan vähenemään rupea Fsx:n hankinnan myötä.  :-\

Itselläni on molemmat simut käytössä sillä niinkin voi tehdä. Fs-2004 on kolmella eri tietokoneella ja Fsx on sitten myös tuossa uusimmassa Win-7 koneessa.

Noiden kahden simun tunnelmat ovat hieman erilaiset ja siksipä juuri ne pitää olla molemmat asennettuna. Ei Fs-2004:ta kannata luopua Fsx:n takia., harrastus voi lopahtaa äkkiarvaamatta jos joutuu painiskelemaan vain yhden simun ongelmien kanssa. On hyvä olla "varasimuja" joilla voi harrastaa kun yksi simu menee solmuun!

;D

 

Fs-98:ssa on muuten myös aivan oma ainutlaatuinen tunnelmansa ja sillä lentäminen paikasta toiseen on haastavampaa kuin näillä uudemmilla simuilla. Jännitystä on rutkasti enemmän ja epätoivo perille löytämisestä hiipii hyytävästi selkäpiitä pitkin. Lennolle ei tosiaankaan lähdetä "tosta vaan" täytyy tosiaan miettiä mitä on tekemässä ja mihin suuntaan on lähtemässä. Kunnon paperikartta on siis arvossaan.

Omalla tavallaan Fs-98 tuottaa realistisimmat vibat. Uudemmilla simuilla pääsee lähes samaan kun pistää näkyvyydeksi yhden kilometrin, unohtaa gps:n olemassaolon ja simun karttanäkymään kurkkimisen.

:'(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

uusi ongelma on kun asensin tuon FSX gold editionin win8 koeneelle(koska steam editioniin en saanut mitään ohjelmia toimimaan ja paneeleita muutettua)

ja kolmen näytön tila normaalisti käytössä. MUTTA kun käynnistän FSX:n niin ei starttaa koska herjaa näyttö ei ole yhteensopiva, mini on geforce3/ tai joku mikä lie oli virheilmoitus fsx näytöllä. eli alkustartissa ja sitten ohjelma samuu ,

Mutta kun otan emolevyn näytön pois liittimestä nini sitten käynnistyy koska 2 näyttöä on tuossa geforce gtx 560 ti kortilla, mutta emolla on vain geforce joku 7500 näytönohjain joka siis herjaa ettei voi käynnistyä koska näyton ohjain ei riitä tälle ohjelmalle ja fsx ei käynnisty ollenkaan 3 näytöllä, mutta 2 näytöllä kyllä ok.

 

Toinen ongelma tuo fsuip ja widefs. miten tuota wideä oikein käytetään (ei siis wideview)

 

kun haluaisin toiselle win8 koneelleni nuo GA paneelin mittarit. (peixsoft) kun pääkoneessa ei saa 2 näyttöä enempää toimimaan,muutoin ei käynnisty kuin ottamalla emon näytön pois nini käynnistyy(edellä mainittu)

 

ja tietenkin muutakin jos vain osaisi käyttää widefs:ää. miten tuo oikein configuroidaan toimimaan toisena koneena parina, en saanut manuaaleista kyllä mitään selvää, kun en ole mikään tietsikka nörtti koskaan ollut. :(

sfuip toimmii pääkoneessa moitteetta.

molemmat koneet kyllä on verkossa vanhan adsl modeemin hubin kautta ja fileitä saa siirrettyä koneiden välillä(jaettu kansiot)

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään