Mikko Kärkkäinen

DCS ja invalid serial

7 viestiä aiheessa

Pitkästä aikaa DCS:n puikoissa. Heti kusee kaikki. En pääse loggautumaan tiliini, kun simu herjaa invalid passwordia. Ei siis onlinelentämistä. Toinen ongelma on MIG21bis. Ei tottele ohjaussauvan liikkeitä, eli tikku liikkuu kyllä, mutta kone ei sen mukana. Mistäköhän voisi johtua?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla oli sama invalid serial A-10C:n kanssa, johtui siitä kun mulla oli aikoinaan se itsenäinen A-10C simu ja serial siihen eri tilillä, kuin nyt DCS World 1.5 ja 2.0. Piti siis kirjautua sillä vanhalla tilillä DCS:n sivuille, ja käydä unbindaamassa se serial sieltä. Hassua sinänsä kun kyseessä kuitenkin ihan eri tili ja eri simu ja eri lisäosa, periaatteessa.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kirjaudu DCS:n sivulle tunnuksillasi, yläkulmasta profile, my orders -kohdassa pitäisi näkyä omistamasi lisäosat ja niiden serialit, vasemmassa reunassa "license check", siihen laitat sen kyseisen tuotteen serialin ja viereen avautuu tiedot ja kohta "unbind from current login".

 

Tämän kun tein, alkoi homma toimia. Selvitin toki aluksi että tuo invalid serial johtui A-10:stä kokeilemalla lisäosat yksi kerrallaan ja mikä sitä aiheutti. Sitten muistin että niin, mullahan oli se edellinen tunnus ja koska tuo serial mitä se herjasi, ei täsmännyt mihinkään nykyiseen tuotteeseen, tajusin että sehän voi olla se vanha A-10C-simun serial kuten olikin. Sitten kävin "unbindaamassa" niillä vanhoilla tunnuksilla sen kyseisellä tavalla ja johan toimii.

 

Eli kokeile nyt alkuun vaikka selvittää se, minkä takia se invalid serial siihen tulee? Ja onko sulla ollut muita (vanhoja?) tunnuksia kuin se mitä nyt käytät? Tai joku vanha lisuri kuten se A-10C standalone? Kirjoita vaikka muistiin se invalid serial siitä ja kokeile tuolla license checkillä mitä se näyttää.

 

Eng. Bind = sitoa, yhdistää, kytkeä, kiinnittää... jne. ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos seikkaperäisestä vastauksesta, arvostan! Mulla ei kyllä näy tuossa listassa kaikkia omistamiani koneita, kuten A-10C:ta. Nää on kyllä mystisiä asioita, perskule. Pitää huomenna paneutua tarkemmin...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No nyt otin ylös serialin, joka aiheuttaa tuon errorin, mutta DCS:n sivuilla tuo hakukone väittää että kirjoitin litanian väärin. Huoh. Oon kyllä aika pihalla mitä tehdä, kun ED-Foorumillakaan kukaan ei osaa auttaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ääh. Oon ostanu tuon FC3:n joskus vuonna käpy, ja se oli eri tilillä kun nää muut koneet - jostain syystä. Eli mullakin oli kaksi tiliä. Hämärää. Nyt toimii taas kaikki. Kiitos avusta!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään