Guest sakkeus83

Päteviä pikkumatkustajakoneita FSX:lle?

3 viestiä aiheessa

Hep,

 

Onko olemassa aidosti päteviä, Suomessakin mielellään operoivia pienen kokoluokan matkustajakoneita, kuten Saab 340 tai ATR? Myös payware-pikkusuihkarit käyvät, jos ovat oikeasti hyviä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oikeastaan ainoa oikeasti pätevä pienen kokoluokan matkustajaliikenteessä käytettävä kone on Bombadier Dash 8-Q400 majestic Softwarelta. Vähintäänkin samalla tasolla kuin PMDG:n tuotokset, ellei jopa yli.

 

Muuten ei oikeastaan itselle tule mieleen mitään kummempia. Flight1 ATR on ehkä seuraavaksi lähin jos miettii realismin kannalta, mutta sekin todella paljon jäljessä bugeineen. Etenkin FSX:n kanssa, sillä kone on tuotu FS2004 maailmasta melko epäonnistuneesti loppupeleissä. P3D:ssä koko kone ei taida edes toimia enään.

 

Mutta siis joo, suosittelen Dashin hankkimista. Lähin operoiva yhtiö taitaa olla Air Baltic, mutta Keski-Euroopasta myös löytyy paljon mukavia reittejä lennettäväksi. Sama myös Iso-Britanniasta Flyben operoidessa koneella. Ja tokihan sillä lentelee myös suomessa simuloiden ATR reittejä. Ja aina voi omiakin reittejä luoda ja lentää, se on lopulta se simulaattorin yksi suola. Voi tehdä mitä tahansa ja käyttää mielikuvitustaan :)

 

http://majesticsoftware.com/mjc8q400/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään