Juhani Pelli

Flightsim commanderista...

7 viestiä aiheessa

Esiintyy harmillinen ongelma. Sim commander on toilsella näytöllä ja itse simu toisella....ei kokoruututilassa. Kun käytän kursoria Commanderin puolella...menee simu pause tilaan.

Palatessani takaisn simuun ja yrittäessäni purkaa pausea painamalla P nappulaa... ei tapahdu yhtikäs mitään. Pause jatkuu ja jatkuu...Kiusallista kun ei viitsisi paperille erikseen kirjaamaan reitin käännöspisteitä, kun ne voisi lukea suoraan Commanderista.

Onko kenelläkään hajua...miten ongelmasta pääsee eroon. Olen yrittänyt näpytellä reittiä Aerosoftin airbussin 319 matolootaan.javascript:void(0);

yst, Jussi

 

Muoks:

 

PMDG:n 737:n kanssa mokomaa ongelmaa ei esiinny

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Simusta Pause on Task Switch pois? Ja kannattaa muutenkin ajella windowed-tilassa, jos kahdella näytöllä on asioita.

 

jes....kiitos Pause on Task oli kytkettynä. Nyt toimii.  Omituista muuten, että esiintyi vain Aerosoftin tuotteen kanssa??

yst. jussi

 

...Ja ketut..Ilo oli ennenaikaista. Njet rabota...toimi vain muutaman kerran ja siten jumitti, lopulta simu lopetti toimintansa. Käynnistin muutamia kertoja uudelleen ja ei pelannut sen kummemmin.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt toimii ....(toivotaan parasta ja pelätän pahinta)

 

Imutin uuden UIAutomationCore.dll:n simun juureen.  Ei vieläkään apua.

Uumoilin, etttä jokin lisuri mahdollisesti kettuilee ja rupesin laraamaan viimeisiä asennuksia.

Kävi ilmi, että kun poistin A2A tuotteen Acufeel, niin nyt ainakin.... toistaiseksi... toimii.

 

Sehän se tässä simuilussa on " mukavaa", että joskus tulee tehneeksi näitä ns. virhellisiä investointeja...

 

yst. Jussi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt on vanhalla pökijöllä taas ongelma.

Yritän kuumeisesti asentaa FlightSim Commanderiin uutta Airacia, mutta ei vaan tunnu onnistuvan edes tällä FMS data Managerilla, eli ongelma on siinä, että jostain syystä Commanderin kondalla näkyy täppä User...kaikissa muisssa on joko P33 tai FSXS ja koneissa näkyy viimeinen lataamani Airac, mutta tässä Commanderissa on alkuperäinen 1011.

 

Mikähän tässä taas mättää??

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tää on ihan kummallista. Commander pelas aikansa ja nyt esiintyy seuraavanlainen ongelma . Aloitusruudussa Global Region World Country kohtaan valitsen alasvetolaatikosta Finland ja kas kummaa City lootaan ilmestyy  vain there are 2 cities, jotka ovat Alavus ja Järvitalo...siinä se.

Kun yritän sijoitaa lähtökentäksi EFHK, niin Commander ilmoittaa tylysti, että... No airport for this ICAO code found.??? Juutas sentään löytyhän se pari päivää aikaisemmin. Mistähän vikaa vois ruveta katselemaan...itsellä ei älli riitä.

 

 

 

Muoks:

 

Jostain minulle tuntemattomasta syystä oli Addon Scenery kansio pyyhkiytynyt suurinpiirtein puhtaaksi. Latailin sinne muutamia maisemia ja kenttiä Suomesta ja muualta. Nyt näyttää Commander, että Suomesta löytyy lentopaikkoja ja kenttiä aina Hesasta Ylivieskaan saakka... ja siltä väliltä...on tää kumma värkki

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään