Jouka Ahponen

[Vatsim] Fly and See Santa 2015 [12.12.2015 | 17-23z | 19-01lt]

2 viestiä aiheessa

lagom_FSS2015.jpg

 

Noniin, on jälleen aika jo legendaksi muodostuneen Fly and See Santa eventin. Tällä kertaa lennonjohtomiehitys on suurempi kuin koskaan ja noin 15 suomalaista johtajaa jo pelkästään Suomessa varmistaa, että kaikki koneet saadaan mahdollisimman sujuvasti sisään ja ulos Rovaniemen lentoasemalta. Tämä on se THE eventti Suomen osalta, jota kukaan suomalainen virtuaalilentäjä ei halua missata! Myös Oulun ja Helsingin lentoasemat pyritään miehittämään eventin ajaksi. Lisäksi myös koko Skandinavia, osa Baltiaa ja muuta Eurooppaa tulee olemaan johdettuna eventin aikana, joten johdosta ja ruuhkasta et ainakaan tule jäämään paitsi.

 

Muistathan myös lukea lentäjille tarkoitetun brieffin sivun meidän santa.vatsim-scandinavia.org sivustolta. (Tullaan lisäämään lähipäivien aikana)

 

Tervetuloa lentämään Rovaniemen lentoasemalle 12. joulukuuta kello 19-01 suomen aikaa (17-23 UTC).

 

Winter is coming, Christmas is getting closer and it's time for our annual visit to Lapland and Santa Claus again.

 

12th December from 17-23z, Vatsim-Scandinavia will light up Rovaniemi (EFRO), Luleå-Kallax (ESPA), Tromsø (ENTC) and wants to welcome all pilots to join in for the Christmas spirit.

 

You might be aware that this event attracts quite a few pilots, therefore we highly recommend you to bring plenty of holding fuel, a lot of Christmas candy and your favorite hot beverage. It will be a long night for all of us.

 

http://santa.vatsim-scandinavia.org/ (briefings will be up shortly)

 

Please take an extra look at our Santa webpage for briefing, charts and scenery suggestions to make it as smooth as possible. And also make sure you are confident in holding patterns and instructions, because we can guarantee a lot of holdings.

 

Vatsim-Scandinavia hope you will enjoy this year's Fly And See Santa!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pari päivää vielä eventtiin. Nyt kun Tatu sai myös Rovaniemi-sceneryn ulos, on syitä jo melkonen lista, miksei tätä eventtiä kannata jättää väliin.  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään