Toni Heikkinen

Ostin X-Plane 10. Nyt tarvin neuvoja.

6 viestiä aiheessa

Hyvää päivää kaikille! :)

 

Kuten otsikostakin näkee, niin ostin X-Plane simun tossa jokunen päivä sitten. On tullu lenneltyä vähän siellä täällä ja katseltua hienoja maisemia (vertaan fs2004). Nyt kuitenkin haluaisin lähteä rakentelee siitä ihan kunnon simua, johon tarvisin hyvän Boeing 737 lentsikan, ja tietenkin Suomi maisemia. Osaako kukaan sanoa että löytyykö esim, EFHK mistään ilmais maisemana?  Entä sitten saako mitenkään laiteltua, vaikka Poskyn B737 koneen siihen, vai tarviiko X-Plane täysin oman version koneesta.

 

Nyt tässä tuli kysymyksiä ihan mukavasti jo.  :laugh:  Simuilu jäänyt aika vähälle viime aikoina niin ei oikeen pysy näiden asioiden mukana, mut olisi tosi kiva jos joku kehtais neuvoa minua tässä.

 

t. Toni Heikkinen

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitosta. 2d ohjaamo riittää hyvin näin alussa, kun opettelee käyttämään simua. Näkykin olevan kohtalaisen kattava valikoima Suomen kenttiä, täytyy alkaa asennella niitä. Liekkö tuohon B737:aan saatavilla eri maalauksia. Norwegian olisi ensin hakusessa.

 

t. Toni H

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Voittaako FSX:n? Saako siihen pätevää A320:a? Lentomallinnukset kuulemma parempia grafiikan ohella.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aika vähän oon FSX lentäny kun entinen läppäri ei jaksanu sitä oikeen pyöritellä, mutta tässä uudessa koneessa riittää potkua hyvin tähä X-Planeen ainakin. En tiiä sitten vaatiiko enemmän kun FSX?

Alkuun oli vaikeampi kun FSX käyttää, mutta äkkiä pääsee sisään ja omasta mielestä kyllä parempi. Lentomallinnus on aidompi ja kyllähä nuo maisemat miellyttää silmää, ainut vaan että lentsikka valikoima on vielä aika pieni, en ainakaan ite ole löytäny montaakaan vielä. Muistaakseen jostakin sai A320.n jossa ei ollu virtuaali ohjaamoa.

 

Täytyy tässä hiljalleen perehtyä simuun paremmin että saa kaiken irti. En ole vielä päässyt lentämään yhtään "reittilentoa" kun mennyt aika vaan opetellessa tämän käyttöä. :)

 

t. Toni H

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään