Guest Samppa39

FSX

2 viestiä aiheessa

Taidat olla uusi FSX:n käyttäjä? Tervetuloa foorumille Samuli!

 

Lentokoneita ja maisemalisäosia FSX:ään saa sekä ilmaisina netistä ladattavina versioina että maksullisina simulaattorilisäosia myyvistä nettikaupoista. Kannattaa tutustua ensiksi vaikka näihin viestiketjuihin: http://conv.flightforum.fi/discussion/index.php/topic,24199.0.html  Noista ohjeista suuri osa on FS2004:lle, mutta ei FSX siitä kovin paljon poikkea. Simulaattorisivustot, joilta saa ladattua FS2004-lisäosia sisältävät yleensä myös FSX-lisäosia.

 

Jos olet kiinnostunut nimenomaan kaupallisista (maksullisista) lisäosista, voin antaa listan. Olen hankkinut noita mm. seuraavista nettikaupoista (joiden sivut löytyvät vaikka googlaamalla): Captain Sim, Flight1, Aerosoft, PC Aviator, PMDG, SimMarket, JustFlight, MilViz.

 

Jos haet jotain tiettyä konetta, löytyy se ja/tai siihen liittyvää tietoa sopivalla google-haulla (tai muulla hakkukoneella). Esimerkiksi jos haluaisin tietoa FSX:lle tehdyistä Airbus A321-koneista, voisin laitta hakusanoiksi vaikka "Airbus A321 FSX".  Tuloksena on hyvin monipuolista (myös vähemmän aiheeseen liittyvää) tietoa kyseisestä konemallista. Lisäämällä hakusanoihin esimerkiksi jonkun nettikaupan nimen saat tietoa siitä mitä heillä on kyseisestä koneesta tarjottavanaan.

 

Jos olet aivan aloittelija, kannattaa myös lukaista tämän foorumin "Wiki" täältä: http://www.fsnordic.net/wiki/fin/index.php/Etusivu (klikkaa sitä lukua 38 rivillä: "Wikissä on tällä hetkellä 38 artikkelia"). Nuokin ohjeet ovat pääasiassa FS2004:lle, mutta kuten sanottu ei FSX siitä kovin paljon eroa.

 

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään