Alex Lund

FISD EFHF bugi + Helsinki landmarks bugi

5 viestiä aiheessa

Mikä Malmin sceneryä vaivaa kun siitä yhtäkkiä on tullut tommoinen? FSX patchi asennettu ja scenerylibraryssä on kaikki ilmeisesti kunnossa kun Helsinki,ja helsinki photoscenery on on sen alapuolella. Ja tuo helsinki photoscenery bugaa sillain että olympiastadion on päällekkäin defu stadionin kanssa?

Joskus siitä stadionbugista kai täällä ollut puhetta, mutta en muista.

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tarkoitatko tuolla Helsinki-maisemalla EFHK:ta vai FS9-maisemasta muokattua Helsinki-maisemaa (jossa on mm. Helsingin rakennuksia)?

 

Laita se EFHF EFHK:n alapuolelle ja varmistu siitä, että ne molemmat ovat FSX-versioita tai sille muokattuja FS2004-maisemia. Ainakin minulla tuo järjestys poisti joitakin ongelmia. Minulla on Aerosoftin (A-flightin) EFHK ja Malmi on FS9-maisemasta FSX:lle muokattu versio. Tosin vieläkin tuossa Malmin maisemassa on jotain joka häiritsee EFHK:n maisemaa, sillä Malmin suuntaan katselemalla EFHK:n rullaustiet muuttuvat oletustekstuureille (kiitotien 15-33 vieressä).

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No mulla ei ole tuota FISD:n EFHK:Ta ja se Helsinki on siis se skenu missä on niitä rakennukisa. Ongelma tuli ennen sen asentamista.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään