Anton Goebel

Neljä monitoria T-muotoon

4 viestiä aiheessa

Minulla on ollut käytössä kolme monitoria ja ajattelin nyt lisätä neljännen mittareita varten. Homma pyörii yhdellä koneella ja näytönohjaimella, jossa siis paikat neljälle näytölle. Haluan monitorit T-muotoon ja se toimiikin hyvin Windowsissa, kun tein Nvidian ohjauspaneelissa asetukset.

 

Mutta miten T-muodon saa toimimaan FSX:ssä? Nyt ruudut pygivät tovin mustana kunnes FSX tulee vain ylös keskelle full view -tilassa. Jos muutan näkymän windowed-tilaan, niin kolme surrounded –tilassa olevaa monitoria toimivat OK, mutten neljännessä monitorissa on normaali Windows näkymä eikä siihen saa siirrettyä esim. paneeleja. Olen googlettanut ties kuinka monta sivua, mutta missään ei kerrota step by step miten tämä homma tehdään. Nyt kysynkin löytyisikö täältä ketään, joka osaisi auttaa asiassa, kiitos!

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

OK, sen verran löysin, että ikkunat pitää klikata undocked muotoon, että ne saa siirrettyä alamonitoriin. Toimii noin, mutta silloin pitää pyörittää simua windowed muodossa. Mutta miten tuon saa toimimaan full screen muodossa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jaahas, sain toimimaan, kun muutin Display port -piuhalla kytketyn monitorin paikan alhaalta keskelle ylös ja siis yhdeksi surround monitoreista. On nämä lystikkäitä...

 

Nyt siis neljäs monitori ei näytä suoraan FSX:n kuvaa, vaan näkyy mustana ja siihen voi siirtää paneeleita. Tämä on se mitä alunperin hain, mutta tuli nyt vielä mieleen kysyä, onko neljäs monitori mahdollista saada näyttämään saman näytön alaosaa mitä kolme muuta näyttöä näyttävät? Vai voiko se toimia vain näyttönä siirrettäville paneeleille?

 

Näytönohjain on GeForce GTX970.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään