Mikael Leinonen

Just Flightilta tulossa DH.104 Dove & Devon

13 viestiä aiheessa

Koneen tekstuureja on merkittävästi paranneltu amerikkalaisen harrastajan toimesta;

http://www.sim-outhouse.com/sohforums/showthread.php?93458-DH114-Heron-Upgrade-WIP

 

* Tämä tuleva JustFlight:n DH.104 Dove & Devon on Aeroplane Heaven:n tuotos ja nuo Ismon mainitsemat tekstuuri parannukset on tehty jo julkaistulle Flight Replicas:n DH114 Heron:lle.

 

   http://www.aeroplaneheaven.com/product_dove.php

 

   http://www.flight-replicas.com/DH114_Home.htm

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

On kyllä senverran mielenkiintoinen ja hyvännäköinen kone, että tuon takia voisi melkein ostaa sen yli 1000-euron tietokoneen ja panostaa Fsx:ään vähän enemmän resursseja. Aaargh! Mitä minä oikein puhun  . . tonni on sentään niin paljon rahaa, että pitää ehkä odotella sitä "kansalaispalkka" vaimikäseoli uudistusta josko se kokeilu toteutuu. Sitten tulisi ylimääräistä rahaa pistää Fsx tulille.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

tUO dOVE ON rb dESIGN SIVULLA ilmasena jos joku haluaa kokeilla

 

http://rbdesign.se/flygplan_TP.html

 

Niin tai siis freewareversio samasta konetyypistä tarkoittanet. Kokeilin tuota ilmaisversiota ja kyllähän se ihan hyvä on, tai oikeastaan hain sen FlightSim Comista josta se löytyi myös ja ilmeisesti jotenkin päivitettynä versiona. Konetyyppinä tuo DH.104 on hämmentävän pienikokoinen! Sen huomaa kun sen parkkeeraa vaikkapa Cessna 172:sen viereen. Koneen muotoilu hämää silmää eikä se ole todellakaan mitään DC-3:sen kokoluokkaa ei sinnepäinkään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Just flightilla on myös tämmönen kone, onko kellään kokemusta tästä?

 

http://www.justflight.com/product/gulfhawk-ii

 

Justiin viikko sitten katselin tuota uutuutta ja heti tuli mieleeni, että tuo on P.Loden juttu, varmasti hän kiinnostuu tuosta ja ostaa sen. Eipä silti, kiinnostaa tuo minuakin mutta Fs-2004 koneiden hankinta ajaa vielä toistaiseksi ohi näistä X-hankinnoista. Konetyyppinä tuo on mennyt kyllä ihan ohi meikäläiseltä, en ollut aiemmin kuullutkaan tämmöisestä koneesta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Grumman F3F oli viimeinen amerikkalainen kaksitaso hävittäjä Yhdysvaltain laivastossa , ja palveli sotien välisenä aikana. 

se otettiin käyttöön vuonna 1936. ja oli eläkkeellä 1941 lopussa, ennen kuin se kerkisi palvella toisessa maailmansodassa ,

Ei se kait niin kaksinen ollut kun oli vain 5/6 vuotta palveluksessa, ja civiili veteraaneissa onko sitä ollenkaan? en ole löytänyt mitään sinne päin viittaavaa

En tiedä viitsiikö tota ostaa, vaikka ei se kallis olekaan

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään