Mikko Kärkkäinen

Aerosoft F-14X

4 viestiä aiheessa

Tuollanen putkahti ulos. Nyt pitäisi vaan miettiä, kandeisko toi VRS TacPac hankkia. PCPilot antoi TomCatille Platinum palkinnon, eikä superlatiiveja säästelty. Pitihän se hankkia, vaikka DCSsään on sama kone myös tuloillaan.

 

Koeajoa Irakissa

[ attachment removed / expired ]

 

[ attachment removed / expired ]

 

///Mikko

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pari päivää nyt testailua takana. Varsin asiallinen peli kaikenkaikkiaan, mutta bugeja riittää, että patcheja vaan odottelemaan... Wingsweepit menee välillä miten sattuu ja tukialuslähdöt on ainakin minulla toistaiseksi osoittautunut mahdottomaksi. Konepaketti muuttaa FSX default carrier-operointia, eikä välttämättä hyvään suuntaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oon tässä tänään 4 tuntia yrittäny opetella lentämään tätä konetta ja tarkoitus oli perehtyä TacPackin saloihin. No, kun kerran sain koneen platalle ilman että FSX kaatuu, rupesi tomcatti ttuilemaan urakalla. Koneen kuomu rupesi vetämään auki-kiinni-auki-kiinni leikkiä, koneen ulkotekstuurit katosivat, siis niin, että ulkokuvassa koko kone katosi kuomua lukuunottamatta. Ulkotikkaat ei mene sisälle ja kun kerran yritin väkisin taivaalle täydellä jälkipoltolla, hyppäsi koko roska ulkoavaruuteen: kuva alla. Viimeisin keikka oli, kun latasin erään carrier -tehtävän. No ei ollut tukialus alla, ja tipuin mereen. Tämä menee jo niin naurettavaksi... kerta toisensa jälkeen manaan tän simun helvettiin, ja kerta toisensa jälkeen unohdan tämän ja annan uuden mahdollisuuden... nyt vaan ottaa päähän se, että laitoin paljon rahaa kiinni tähän F-14X/TacPack -comboon, jolla ei ainakaan vielä voi tehdä yhtään mitään.  >:(

 

Ulkokuva Tomcatista. Tyhjää täynnä

[ attachment removed / expired ]

 

Fiuuu, koneesta tulikin avaruusraketti

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään