Guest seme

Blackbox simulationin vai Aerosoftin bussit?

4 viestiä aiheessa

Moi Kaikki,

 

Tuossa seuraillut tuota Blackboxin touhua, eikä se kyllä ihan vakuuta, mutta peijjoona kun houkuttaisi saada joku kunnon versio A330/340 busseista, verrattuna tuohon muinaiseen Wilcon söherrykseen... Blackboxilla raakileversio ilmeisesti edelleen, kun ollaan kait 0.80.1 versiossa ja Aerosoftilla vasta aluillaan A330....

 

Voisko joku jolla on tuo Blackbox simulationin A330/340 ja Aerosoftin busseja, kommentoida mikä on näiden "level of detail"? Ite oikeastaan pelkästään käytän vain PMDG:n tuotteita, joten rima on aika korkea, mutta mutta... Kun tahtois busseja lentää myöskin... :)

 

Onko toi blackbox vaste of money, pitäiskö jäädä venaileen aerosoftin tuotoksia? Ja vielä jos ottaisi huomioon että on kasapäin goflightin paneleita ja vrinsightin mcpcomboo yms härpäkettä, jotka pitäisi FSUIPC:n kautta saada kohtuudella pelittämään, onnistuuko näiden kanssa?

 

Kaikki kokemukset ja kommentit tervetulleita:) Niin ja oon kyllä seurannut tuota Blackbox aihetta tällä foorumilla, mutta haenkin nyt jos joku jolla on molemmat voisi vähän antaa insightia:)

 

Kiitokset jo etukäteen!

 

T. Seme

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Syksyllä Finnair siirtyy A350-kantaan ja pian joku (Aerosoft?) tekee simuillekin tuon uuden bussin. Kuka sen jälkeen enää noita A330/340-sarjalaisia kaipaa? Eivät ole tarpeeksi vanhoja edes nostalgiaa synnyttämään.  ;D

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aika paha kysymys, tavallaan.

 

Blackbox on tosiaan aika kökkö ulkomallinnukseltaan, eikä se VC myöskään mikään hieno ole. Se pitäisi olla kuitenkin parempi uusimmassa versiossa, mutta silti aika karkeasti mallinnettu.

 

Mietin viimeksi kun kokeilin A330, että kääntyykö kone oikeasti niin kuin laivan olettaisi kallistuvan. Pienikin kaarros jatkuu minusta reilusti sen jälkeen, kun tikun on pysäyttänyt. Ymmärrän, että sillä ehkä haetaan sellaista ison massan tuntua, mutta minusta ohjaus on jotenkin epätarkka. En oikeasti ole kääntänyt muuta kuin DC-9:ä pari kertaa, mutta jotenkin en usko oikean bussin olevan tuollainen. Luulisi FBW:n toimivan jämäkämmin. Muuten lentomalli tuntuu uskottavalta.

 

Load manager on OK molemmissa, paitsi Blackboxissa ei ole mitään slideriä säätää kokonaispainoja.

 

Ohjaamon näytöt ovat Blackboxissa sulavammat kuin AS:n bussissa.

 

Blackboxin ohjaamossa on enemmän nappuloita, jotka eivät toimi. Yritin mm. kelloa klikkailla, mutta eipä toiminut.

 

Aerosoft on parempi kokonaisuus kuin Blackbox. Ainakin tällä hetkellä. Toisaalta ehkä BB:n kanssa yllättyy positiivisesti, kun ei odota siltä niin paljoa. Jos pitää olla bussi, A330 tai A340, niin tällä hetkellä ei taida parempia vaihtoehtoja olla.

 

Siinäpä minun ajatukset.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tervehdys!

 

Kiitos näistä kommenteista, niin kun sanoit, jos nyt haluaa 330/340 niin ei paljon valinnan varaa ole:) Sääli kun bussia ei ole kukaan mennyt mallintamaan PMDG:n tyyliin.... Tai sitten se on PMDG:n vika kun ovat menneet tekemään pirskatin hienot koneet niin rima on aika korkealla... :)

 

Taidan vielä jäädyttää 330/340 hankinnan tältä erää....

 

Kiitokset kommenteista!

 

T. Seme

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään