Guest vanhalahna

XSquawkbox / VATSIM / ääniprobleemaa

1 viesti aiheessa

Kyllä taas kiukuttaa  >:(

 

Seuraavanlaisen ongelman kanssa tällä kertaa painitaan: Vaihdoin tossa vähä rojuja koneeseen joku aika sitten (mm. Emon) ja rojektin jälkee oli työn, tuskan, lukemattomien foorumien selailujen ja tappelun takana saada äänet toimimaan entiseen malliin eli pelin äänet kajareista ja vatsimissa lennettäessä ATC headseteistä. Pitkän kikkailun jälkeen sain ne kuitenkin toimimaan oikein.

 

Mutta mitä vielä! En tiedä onko emännällä ollut sormensa pelissä vai missä vika, mutta äänet lakkasi tällä viikolla taas toimimasta oikein. Toista päivää tässä taas säädetään ääniasetuksia ja selaillaan foorumeita, mutta ilman tulosta.

 

Ääniasetuksista valittu kajarit oletuslaitteeksi, Logitechin usb-headset oletusviestintälaitteeksi, Windows 8.1. Xsquawkboxissa puhe valittu headsettiin, kuin myös molemmat COM outit. Ainot miten nyt saa ääntä kuulumaan on kun testaa ääniä Xsquawkboxissa, nouhotettu ääni (pelatessa ATC) tulee ulos kajareista vaikka, valinnut sen headsettiin.

 

Kaikki ohjaimet toimii oikein ja ajurit on päivitetty emoa myöten, headset kuulokkeet toimii kun ohjaa ääntä sinne windowsin asetuksista, mutta Xsquawkbox ei saa ohjattua puhetta sinne.

 

En tiedä voiko tätä paljoa vaikeammin selittää, ja toivoni olisin jo menettänyt JOS en olisi saanut sitä jo kerran vahingossa toimimaan. Harmikseni en edes tiedä mikä oli jippo, jolla viimeks lähti pelittämään, ja nyt sitä temppua tarvittas taas. Joten olisin TOOODELLA kiitollinen, jos joku viisampi osais tähän vastata!

 

 

 

Terveisin

 

Marko Mörsky

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään