Anton Goebel

Saitek X52 Pro ajuriongelma ja xHCI:n poistaminen

3 viestiä aiheessa

Uuden koneen kanssa tuli outo ongelma eli vanhassa W7 koneessa Saitek X52 Pron ajuri asentui ja toimi hyvin, mutta uudessa W7 koneessa ajurin asennusyritykset johtavat käyttiksen lukkiintumiseen. Ongelma on yleinen ja netistä löytyy keinoja sen ratkaisemiseen. Yksi niistä näyttäisi toimivan minullakin eli kun laittaa BIOSin USB-asetuksista xHCI:n disabled asentoon, niin tikku asentuu ja toimii.

 

Yritin tutustua tuohon xHCI-jutskaan mutten osaa sanoa kuinka tärkeä se on laitteiden toiminnan kannalta. Eli häviänkö jotain merkityksellistä, jos laitan sen pois päältä? Simun kanssa on USB:lla käytössä näppis, hiiri, Saitek multi panel, Saitek Yoke system, TrackIR ja VrInsight MCP-Combo. Tuosta X52 tikusta käyttäisin vain kaasua, josta pidän paljonkin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos vastauksesta ja tässä vielä Saitekin tuen hitusen viipynyt vastaus, jos jollekulle tulee sama ongelma. Kaikki omat Simun laitteet tosiaan toimivat USB 2.0:llakin.

 

We are sorry to hear that you are experiencing issues with the device. One other thing you should try is disabling the xHCI option from BIOS and see if the device will install correctly. By disabling xHCI the 3.0USB will be similar to the USB 2.0 ports and this has proven helpful in this kind of situation.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään