Guest Lauri FIN918

BAVirtual sulkee

7 viestiä aiheessa

No huh! Toivottavasti saavat vielä hierottua sovun. BAV on ollut hyvin toimiva ja aktiivinen va, joka tarjoaa lentäjälle paljon. Olisi sääli menettää se.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Missäänhän ei uhata suoranaisella sulkemisella. BA pyyttää BAvirtualia poistamaan tietyn materiaalin sivustoltaan, koska heillä ei "ole lupaa" käyttää ko. materiaalia. Itsehän epäilen suuresti tuota BA:n lähestymistapaa, sillä uskon että BAvirtual on ollut erittäin tarkkana, mitä sivustoilleen pistää. Moni tuolla BAvirtualin forumeilla myöskin osoitti pistävän sormensa tiettyyn Facebook sivuun, joka on nyt jo poistettu, ja joka ei ollut BAvirtualin ylläpitämä. Homma kun oli mennyt siihen, että oikean BA:n asiakkaat eivät olleet erottaneet facebook sivua virtuaalilentoyhtiön toimintaan liittyväksi, ja laittoivat sinne viestiä, että haluttua informaatiota ei löydy tjsp. Ja ko sivuston ylläpitäjä ei osannut käsitellä tämäntyyppisiä viestejä oikealla tavalla, josta on sitten tullut viestä oikealle BA:lle. Näin ainakin itse asian ymmärsin. Toki edellämainittu on huhupuhetta.

 

Näillä näkymin ensimmäinen askel on siirtää BAvirtualin sivustot kirjautumisikkunan taakse, josta jäsenet pääsevät kirjautumaan sisään. Tällöin ei tulisi mitään epäselvyyttä, että nyt ei todellakaan olla oikean BA:n sivuilla. Tämän jälkeen haetaan poliittista ratkaisua BA:n kanssa. Jos mikään edellämainittu ei tehoa, ja sivusto uhataan edelleen sulkea on uudelleen brandaus yksi vaihtoehto. Tällöin kaikki BA:han liittyvä poistettaisiin sivuilta ja jopa nimi voidaan vaihtaa. Operatiivinen toiminta perustuisi edelleen BA:n toimintaan, mutta eri nimen alla.

 

Vain muutamia vaihtoehtoja, joita BAvirtualin foorumeilla on otettu esille.

 

Ikäväähän tämmöinen on, mutta lopulta, kun ollaan näinkin läheisessä yhteistyössä oikean yhtiön kanssa, että käytetään lähes identtistä brandaystä sivustolla, niin näin voi käytä. Kuitenkin 13 vuotta on virtuaalinen yhtiö ollut pystyssä, joten sulkemaan eivät varmastikkaan rupea.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Suoranaista uhkausta ei todellakaan ole koko sivuston poistamiseen, vaan kaikkeen mikä viittaa BA:n toimintaan. Anyway toivotaan nyt sitten, että saavat tosiaan asiat kuntoon. Aika uskomatonta, jos tuolla puhuttu huhupuhe olisi totta, ja BA:lla olisi oikeasti mennyt puurot ja vellit sekaisin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

kysessä taisi olla jonkin muun BVA facebook sivut jotka aiheuttivat närää vai oliko kyseessä jonkin toisen BAVA:n nettisivut jotka ovat aiheutanneet närää?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään