Guest Nakuttaja

737 throttle quadrantin osto

7 viestiä aiheessa

En tiedä tuleeko oikeaan osoitteeseen mutta siirrettäneen jos ei tänne sovi, eli nyt ois sen verran rahaa kasassa että olisi aika kehittää simukokemusta 737 throttle quadrantilla, haussa mieluiten motorisoitu versio.

Olen nyt hetken googlettelun perusteella saanut pari vaihtoehtoa kartoitettua, mielelläni toki otan ideoita vastaan jos sellaisia on.

 

Eli vaihtoehdot on

 

http://www.cockpit-for-you.com/shop/article_95/B737-Throttle-Quadrant.html?sessid=K9RRTZLRfcjRweFfUoU5thbq3CkquP0Zd8N4xoM7JsL1NSPUMBJgwYAD6gHXwTHS&shop_param=cid%3D15%26aid%3D95%26 , täältä irtoaisi 1700€ + rahti motorisoitu quadrantti

 

tai

 

http://www.simw.com/hardware/fsc-non-motorized-throttle.html , tuolta kalliimaalla ei motorisoitu

 

ongelma on etten oikein löytänyt kummastakaan quadrantista infoa, saati niiden myyjistä. Ei oikein huvittaisi heittää 1800€ hukkaan maksamalla tuotteesta jota ei ehkä ikinä tule, tiedän kyllä että paypallin kautta nuo huijaukset saa yleensä perittyä takaisin mutta vaivaahan siinä on.

Kysynkin nyt että onko kenelläkään kokemusta ko.firmoista laadun ja tuotteiden tilaamisen näkökulmasta, kuten aiemmin mainitsin niin otan myös vaihtoehtoisia ehdotuksia vastaan. Budjetti tuolle quadrantille on 1900€ ja tosiaan mielelään motorisoitua. Boeing 777 ei taida vastaavanlaisia quadrantteja olla olemassakaan tai sitten en vaan osaa niitä hakea?

 

Niko

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo kyllähän siitä sievän summan sai pulittaa, verot päälle niin 10€ alta 2000€ jäi lysti maksamaan, toivottavasti sen arvoista.

Rakentamallahan tuon olisi varmasti saanut edullisemmin mutta valitettavasti näissä asioissa ei leka niinsanotusti pysy kädessä.

Noh mutta tuolta tulikin jo heti vahvistus että maanantaina lähtee dhl:n matkaan ja että torstaina pitäisi olla paketti kotiovella odottamassa, ainakin omaan silmään iski että olisivat ihan laadukkaita pelejä. Pakkamiseen ainakin tuntuvat kiinnittävän erityistä huomiota, parempi toki näin kun se että parin tonnin kapistus saapuu perille kaasut poikki yms mukavaa.

Ainakin tähän mennessä voin suositella ko.firmaa, ottivat oma-aloitteisesti yhteyttä ja kertoivat kaiken olennaisen. Tähän mennessä positiivisen nopeata toimintaa on ollut ottaen huomioon että yleensä italialaiset on melko verkkaisesti toimivaa kansaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jaaha paketti ois kotosalla odottamassa avaajaa, pääsee vähän kokeilemaan että saiko jotain ihan käyttökelposta tavaraa vai 30kg romurautaa jota ei oikein voi ees käyttää kirjapainona.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään