Guest masawee

Idea:uusi ketju ?

2 viestiä aiheessa

Voisiko tännekin laittaa uuden ketjun esimerkiksi mycocpit.org tapaan arduino,teensy,yms korttien koodeista,projecteista,yms. ??

 

Tämä nyt vain sellainen vaatimaton ehdotus että seurattaisiin vähän muutakin kuin nurkkakuntaista löpinää ja tuotaisiin uuttakin harrastukseen,

Tuntuu niin pieniltä ja minä minä nurkkakuntaisilta nämä keskustelut täällä ja mitään kehitystä ei tunnu tapahtuvan missään päin suomea,

Korkeintaan yksin jokainen rakentelee jotain ja ei tuo uusia ideoita,toimivia/tai erilaisia omia ratkaisuja muidenkin tietoisuuteen,Ja jos joku aloittaa jonkin projectin niin heti on vanhat historialliset ukot tyrmäämässä että eihän tossa ole mitään kuin pari joutavaa romua kasattu,Tyylihän tuntuu olevan tämä joka paikassa suomalaisilla, Vaikka uusi harrastaja on ylpeä että on jotain edes saanut aikaiseksi ja toimimaa, Lisääkin tekisi,

Mutta Fossiilit monesti lyttäävät senkin vähän alkuinnostuksen mitä jollakin on :)

 

Vai onko suomen rakentelu porukat niin vanhahtavaa että mitään ei saa kertoa muille ja käytetään vain niitä historiallisia vanhoja kortteja mitä mailmalta on vahinkossa kulkeutunut tänne suomeen ja uutta ei joko osata tai hyväksytä alalle ?

 

Kehitystä meinaan kun moni jo käyttää näitä arduino,teensy,leonardo,yms, piirejä simurakenteluissaan.

 

Tämä noin niinkuin herätykseksi ja kehitykseksi niin ihmisille kuin forumillekin että ei poljettaisi paikoillaan kuin possut mutakuopassa :D

HYvä ja innostava esimerkki on ollut tuo OH-CKU projecti, Samaan kai jokainen pyrkii ,Mutta moni myös eri tietä sinne perille.

Kun ihmisillä on niin erilaiset tilat,taustat,budjetit,kokemus,yms, niin erilaisia näkökantojakin kaivataan näihin rakentelu puolen juttuihin.

Siksihän Forumit on keksitty. Tuodaan sitä tietoa ja kokemuksia ja omia kokeiluja myös toisten mietittäväksi ja kokeiltavaksi esimerkiksi.

Onhan meill kotiohjaamo ketju kyllä mutta näytäisi olevan sekalainen sotku ja jäsentelemätön, ja moni tuntuu keskittyvän noihin isoihin koneisiin myöskin :(

ja joissakin jutuissa paistaa se tyyli"ei sulla ole yhtään mitään ,surkeaa räpeltämistä,painu alottelija hittoon yms" kuvan antaa monikin näistä.

Aloittelijat on aloittelijoita ja tyhmiäkin kysymyksiä kyllä varmasti on heillä.

Itsekin yritän auttaa JOS voin ja en paljoa kyllä osaa kun itsekin olen aloittelija vasta.

Mutta ideoita, tms, kyllä mielelläni heittelen että saadaan aivot ja ihmiset käyntiin sekä innostumaan uusistakin kokeiluista. (Vaikka se oma ohjaamo olisikin täydellinen niin ainahan voi uutta kokeilla ja fiilata) ja kehittää niitä vanhoja. Mikään ei ole täydellinen, edes mies :D

Naisesta puhumattakaan :D

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itse en ole kotiohjaamoiden rakentaja mutta vuosien varrella olen kuitenkin aloittanut mielestäni monta ns. erilaista keskusteluketjua.Tyyliltään tai aiheiltaan semmoisia mitä ei ole ennen ollut. Jotkut niistä ovat menestyneet hyvin ja eläneet vuosikausia jotkut taasen eivät ole oikein sytyttäneet ketään. Lähes kaikissa niissä on kuitenkin ollut yhteistä se, että ne vaativat kohtalaisen paljon työtä siinä mielessä, että niihin pitää potkia vauhtia vähän väliä mikäli haluaa nähdä niiden kukoistavan. Mitä oudompi ketju sitä enemmän se vaatii työtä ja "vauhdin potkimista"

Harva niistä ketjuista pysyy hengissä itsekseen vaikka muutama aiheesta innostunut osallistuja niissä alussa vierailisikin.

 

Todella hyvä ja suosittukin keskusteluketju saattaa silti sekin hyytyä yllättäen porukan pikkuhiljaa kyllästyessä aiheeseen. mikäli ketjun aloittajakin väsähtää niin se on sitten siinä . . . no, tästä aiheesta voisi vääntää kaikenlaista tekstiä mutta nyt taidan oikeasti väsähtää ja painua nukkumaan!

???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään