Guest EB-FLIGHT

Hei! Neuvoisiko joku ystävällisesti mistä saa lasinpyyhkijät päälle ATR 72-500.

3 viestiä aiheessa

Alotteleva pilotti kysyy konkareilta neuvoja ATR 72-500 potkurikoneen  ohjaamo nappuloista. Olisi hienoa, jos joku vielä lähettäisi vaikka sähköpostiini:  esunposti@gmail.com  seikkaperäiset ohjeet mitä kaikkea täyttyy tehdä, että saan koneen käyntiin ja ilmaan . Vaikkapa Helsinki - Oulu . Tilasin tämän ATR 72-500 lisälevyn FSX:lle ,  niin ja mistä nappulasta saa lasinpyyhkijät päälle ? ?  Kiitos kaikille jo etukäteen.  :o :thmbup: 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Esa et kerro mikä (kenen valmistama) ATR on kyseessä. Koneen manuaalista saa kaiken selville kuten edellä kerrottiin. Jos ei jaksa lukea sitä läpi, nopeampi tapa on katsella netistä joku asiaan liittyvä video. Tuossa eräs:

joka ei ole niitä kaikkein kehnoimpia.

 

Hyvää youtube-tutoriaalia on vaikea löytää. Monesti ne eivät oikeastaan ole oppaita lainkaan, vaan eräs tekijänsä keino "pullistella". Ei sellaisesta nopeaan tahtiin menevästä klicketi klick-rumbasta, jossa ei edes puhuta mitään kukaan ehdi saada mitään selvää. Noita videoita on kyllä netissä niin paljon, että sieltä pitäisi omaan tarkoitukseenkin sopiva löytyä pienellä hakemisella. Hakusanoiksi esimerkiksi "Flight1 ATR72-500 cold and dark". Suomen kielellä on kyllä jokseenkin turhaa etsiä mitään. Englanniksi löytyy paljon ja joillakin muilla maailman kielillä myös jonkin verran.

 

Muistaakseni tuossa Flight1:n Atikassa ne pyyhkijän kytkimet ovat siellä kattopaneelin alaosassa erikseen kapteenille ja perämiehelle.

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään