Pertti Kevätkylä

X-PLANE 10 käyttäjien apua kaivataan

9 viestiä aiheessa

Hei! X-PLANE10 on asennettu, sekä päivitetty onnistuneesti. Boottasin koneen, käynnistyskuvaketta ei tullut työpöydälle, eikä koko peliä näy kaikki ohjelmat listauksessa, outoa.

Pikaohjeessa sanotaan, mikäli oikein tulkitsin: Laita DVD1 koneeseen ja avaa X-PLANE10 kansio, siellä on X-Plane.exe tiedosto, ohjeessa ei mainittu, että se on siellä zipattuna.

Avasin tiedoston, en kuitenkaan lähtenyt asentamaan sitä, koska en ollut varma asiasta. Kumma, että käynnistyskuvake täytyy hakea näin erikoisesti.

Tämä X-Plane. exe löytyy myös levyltä X-PLANE10 kansiosta. En ole koskenut k.o. kansioon

Ihmetyttää 1. Pelin vaatima tilan tarve pitäisi ohjeen mukaan olla 78Gt, mutta tiedosto kansion koko on 21.2 Gt !!

Ihmetyttää 2. Kun aloitin asennuksen, niin ohjelma pyysi DVD1 jäkeen DVD3 asennus jatkui ihan OK. DVD4, DVD5 jne.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi,

 

X-Plane ei kirjottele itsestään windowssiin mitään rekistereitä, eli simun kansion voi siirtää vaikka toiselle kovalevylle ja käynnistää siellä se omasta xplane.exe:stä ilman windows herjoja.Tästä syystä sitä ei näy windowssin ohjelmalistassa.

 

Täydellisen global sceneryn asentaminen vaatii sen 78 GB tilaa.

 

Terv.Olli

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Iltaa! Kiitos tähän asti. Homma alkaa selvitä. Osa Basic Buttoneita on käytössä Saitek X52 ohjaimessa. Kaipaan kätevää FSX kamera toimintoa, joka on tsoikkarin hattukytkimen alla, sekä näkymä vaihtoehtoja, jotka on FSX simussa FIRE kytkimen alla. mitkä Basic Buttons toiminnot valitaan.

Olen hankkinut addon koneen, siinä on viisi eri vaihtoehtoa, lisätäänkö ne kopiomalla, kuten FSX tehdään ja mihin kansioon.

Vielä kysymys. Asennustiedosto on 78GB, sisältääkö tämä 21.2GB tiedosto kaiken.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi,

 

Kamerat saa Joystick / Buttons : Basic lehdeltä (General Commands).

Konepaketit asennetaan, jos ei ole installeria --> aircraft kansioon, mieluisaan katekoriaan, ei tarvitse sijaita missään tietyssä kansiossa toimiakseen, kunhan on aircraft kansiossa.

 

21.2 GB on vasta alku, koneet, datat, kentät ynm, mutta et ole vielä asentanu vissiinkään maapalloa.Voit asentaa sen laittamalla dvd1 sisään ja sieltä add more regions tjsp.

 

Terv.Olli

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei! Addonit asennettu Aircratin alikansioihin, ne toimivat OK. Kamravaihtoehtoja on paljon, yritän löytää sopivan, joka näyttäisi "hattua" pyörittämällä esim. ohjaamon ympäri y.m.

Minulla on X-PLANE 10 GLOBAL versio, kun avasin DVD1, en löydä sieltä Add more regions vaihtoehtoa.

Kaasu käyttäytyy oudosti, lentokone tilassa  kahva eteen ja menoksi, kun taas helkopterilla lennettäessä kaasu toimii päinvastoin.

Olen jo ehtinyt romuttamaan Bell / Robinson / Eurocopter X3 helikopterit, koska koneella lennon jälkeen, vedän kahvan normaalisti tyhjäkäynti asentoon.

Kun lento on menossa "pipariksi", haluaisin keskeyttää sen ennen kun tulee romua. Miten saan  lopetettua lennon nopeasti.

Olen yrittänyt estää tuhon, klikkailemalla hiirellä Aircraft vaihtoehdon kautta, mutta vahinko on jo ehtinyt tapahtua.

t. Pertti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minulla on X-PLANE 10 GLOBAL versio, kun avasin DVD1, en löydä sieltä Add more regions vaihtoehtoa.

 

Ohjeissa neuvotaan käynnistämään asennuslevyltä löytyvä Installer_Windows.exe. Alueet valitaan asennuksen edetessä kohdassa Select Scenery - Preparation and Installation.

 

Nykyään asennuslevy 1:n ei tarvitse olla jatkuvasti sisällä ohjelmaa käytettäessä. Ohjelma lukee levyltä tarvittavat koodit kerran päivässä eli riittää, että se on paikallaan ensimmäisellä käynnistyskerralla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään