Jukka Immonen

Fsx, koneet puoliksi maan alla

6 viestiä aiheessa

Moi, jouduin asentamaan fsx uudelleen, kun alkoi tulla niin paljon vikoja. Uudelleen asennuksen jälkeen kaikki koneet ovat puoliksi maan alla! Olen asentanut My trffic X, mutta vaikka sitä ei olisi asennettu, niin myös default koneet ovat puoliksi maan alla. Niin ja jollain kentillä koneet pyörivät akselinsa ympäri viuhaa vauhtia ilmassa... outoa! Oisko kellään apua tiedossa! (Pari kertaa koneet ovat olleet oikein, kun olen avannut fsx:n!)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jotain asennuksessa on mennyt pieleen. Tässä linkissä: http://www.simforums.com/forums/topic29041.html on ohje, jota noudattamalla homman pitäisi onnistua. Ette kertoneet simun versiota, mutta edellisen ohjeen pitäisi päteä kaikille.

 

Huomatkaa, että entinen FSX pitää ensin poistaa koneesta "juuriaan myöten" eli

 

-asennuksen poisto Control panelin kautta (ensin poistetaan viimeksi asennetut osat, jne.)

-buuttaus (M$:n käyttikset rakastavat sitä  ;D)

-FSX:n putsaus levyltä manuaalisesti, jos sinne on jäänyt jotain

-FSX:n jälkien putsaus rekisteristä esimerkiksi CCleanerillä (tähän taisi olla jossain ihan erikoistyökalujakin?)

-uudelleen asennus jonnekin muualle kuin asennusohjelman osoittamaan oletuskansioon!

 

FSX:ssä on myös muistaakseni (voin muistaa väärin, koska en ole sitä itse joutunut käyttämään) korjaustoiminto, jota kannattaa ensin kokeilla. Jos ei halua asennella kaikkia lisäosakoneita ja -maisemia kokonaan uudelleen, voi myös nimetä vanhan FSX-kansion uudella nimellä ja asentaa sitten täsmälleen saman nimiseen kansioon, jossa entinen sekaisin mennyt FSX oli, uuden FSX:n. Lopuksi kopioidaan entisestä tavanomaiset manuaalisesti asennettavat lisäosat uuteen simuun.

 

Kaupalliset lisäosat (ja kaikki, joissa on oma asennusohjelma) kannattaa suosiolla asentaa uudelleen, koska ne voivat asennella jotain sellaista (jonnekin), mitä ei huomaa kopioida ja voivat muuttaa toimiakseen käyttiksen rekisteriä. Myös WoAI:n AI-koneet ja -lentoyhtiöt kannattaa asentaa uudelleen, koska asennusohjelma pitää niistä omaa rekisteriä. Muussa tapauksessa uusia yhtiöitä asennettaessa saattaa asentua päällekkäisiä painteja. Jos tietää missä WoAI:n asennusohjelma säilyttää datatietojaan, voi siitäkin tosin selvitä kopioimalla (tiedän, mutta en tähän hätään muista enkä ehdi etsiä).

 

On myös hyvä ottaa vasta asennetusta "neitseellisestä" FSX-kansiosta kopio jonnekin. Se on vaivaton tapa pelastaa tilanne, kun on vahingossa korvannut alkuperäistiedostoja, jollain toimimattomalla lisäosalla. Ja luonnollisesti on hyvä kokeilla sen vasta asennetun FSX:n toimintaa ennen kuin asentaa yhtään lisäosaa.

 

Pekka

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Huomasin, että tämä ongelma syntyy, kun lennän pmdg nxt 737-800/900 koneilla, kin poistin tuon koneen, niin default koneilla ei tätä ongelmaa ole! Eli koneet normaalisti kentällä..... Jos asennan pmdg uudelleen, sama toistuu, eli muut koneet kentällä puoliksi maan alla! Pitääköhän minun nyt sitten luopua pmdg koneella lentely..myyh!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei PMDG:n support-sivuilta löydy mitään? Sieltä kannattaisi ainakin kysyä, sillä jos tuo jotenkin johtuu tuosta koneesta, lienee joku muukin törmännyt samaan ongelmaan.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Myös laskeutumisessa joskus kenttää on puoliksi maan alla laskeutuminen vähän hullua kun joputuu sukeltamaan alkupäässä maan sisälle :D

 

ja aloituksessa kone kilometrin päässä kentästä joskus ??

No ei fsx vaan fs9 tämä samantyylinen ongelma.

Ja vain joskus, Nyt toimivaksi havaittu default asetus nini käyttänyt sitä .

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään