Markus Mäkelä

Pedals disc Airbus

2 viestiä aiheessa

Vihdoin sain tuon Airbus tillerin kiinni simuun. En keksi miten tuon rudder pedals disconnect saisi toimimaan. Eli sitä voidaan painaa jos rullatessa halutaan monitoroida ja testata rudderin liikettä varsinaisen rudderin liikkumatta. Onko rudder disconnectille offsettiä, en löytänyt itse? Laitan kuvan kun saan maalattua laatikon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eli sitä voidaan painaa jos rullatessa halutaan monitoroida ja testata rudderin liikettä varsinaisen rudderin liikkumatta.

 

Varsinaiseen kysymykseen en osaa vastata, mutta tuohon toimintalogiikkaan pieni kommentti. Kun nappia painetaan niin nokkapyöräohjaus kytkeytyy pois polkimilta (PEDALS DISCONNECT, nokkapyöräohjaus toimii myös polkimilta). Kun nappi on painettuna niin rudder liikkuu polkimia painettaessa. Idea on siinä kun tehdään rullatessa flight control checkiä ja testataan rudderin liikealue niin nokkapyörälle ei mene ohjauskomentoa jotta rullaus jatkuisi suoraan, tietysti voi kurvata tillerillä jos tulee mutka vastaan :-) Selvennyksenä vielä että rudderi liikkuu aina kun polkimia poljetaan.

 

Antti

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään