Henri Lapinniemi

FSInn ongelmaa

9 viestiä aiheessa

Meinasin aktioivoitua Vatsimin puolella ja SB ei enään kiinnosta, joten asensin FSInn 1.3:sen ja jälleen sen kanssa on erinäisiä ongelmia. Suurin ongelma nyt tällä hetkellä on se, että "Load Servers" -nappula puuttuu kokonaan valikosta. Ennen asennusta poistin vanhan CoPilot:n ja FSInn:n ja tein kaiken aivan ohjeiden mukaan (mielestäni  ;D)... Onko muuten normaalia, että Set --> General --> Basic -valikossa FSInn-versionro on 1.2007.508? Muistan että tähän FSInn:n toimivuuteen ja hankaluuteen aloin enemmän lentää IVAO:ssa...

 

FSX ja Windows 7 64 bit

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuohon 'load server' ongelmaan löytyy korjaussarja Vatsimin foorumilta. Omalla kohdallani se ei kuitenkaan toiminut, mutta serverin osoitteen voi syöttää myös manuaalisesti.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eli Network kohdassa Vatsim ei ol load servers nappulaa??

 

jari

 

Ei ole ja täytyy tässä kokeilla syöttää manuaalisesti, heti kun saavillinen kahvia alkaa tehoamaan.  ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

Ei ollut tuostakaan apua, mutta pääsen yhdistämään verkkoon, kun syötän ip:n manuaalisesti. Asensin molemmat ohjelmat myös läppärilleni, joka toimii lentelyssä kaikkien muiden apuohjelmien pyörittämisessä, siitä kyseinen nappi löytyi ilman mitään kommervenkkejä.. Siinä läppärissä käyttis on Vista. No, nyt pääsen ainakin käyttämään FSInniä, mikä taitaa olla pääasia!  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään