Guest arthak

X-PLANE flight plan

6 viestiä aiheessa

Ei tyahdo onnistua vaikka kuinka yrittää ? Yläriville tulee lähtö ja tulo kentät.   Esim EFKE  ja EFOU mutta sille pitkälle riville mitä ? Voisiko joku viisas x-plane lentäjä tehdä mallirivin (joka toimii) niin näkisin missä minä menen metsään.

Kuinka tulee toimia jos tekee netistä löytyvällä automaatilla , joka tekee lentosuunnitelman ja sittä tiedoston . . . . entä sen jälkeen ? Kuinka suunnitelman saa toimimaan ?

X-plane on kuin ostaisi Ferrarin josta puuttuvat ovet ja ikkunat ja se pitää itse ostajan virittää. Sillä voi ajaa mutta se ei ole valmis ja pitää olla insinööri että sen saa kuntoon.  >:(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei tyahdo onnistua vaikka kuinka yrittää ? Yläriville tulee lähtö ja tulo kentät. Esim EFKE  ja EFOU mutta sille pitkälle riville mitä ?

 

Kokeile jättää reittimäärityksestä ne kenttäkoodit alusta ja lopusta pois. Sitten ihan jotakuinkin normaalien lentoonlähtöproseduurien mukaan eteenpäin. Virität radiot oikeille taajuuksille, noudatat lennonjohdon antamia ohjeita. Älä kuitenkaan odota, että kaikki käy yhtä vaivattomasti ja automaattisesti, kuin FS:ssa. X-Plane on vähän kilpa-automainen. Karu ja kulmikas, taitamattoman käsissä oikukas ja arvaamaton.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

X-PLANE . . .  :P  ATC ei vastaa jos ei saa lentosuunnitelmaa läpi (hyväksytyksi tehtyä file)  oikeinko ? Vaikuttaako kentän puolikuntosuus asiaan , vain kiitoradat ?  Onko tämä ainut reitti saada koneeseen lentosuunnitelma ? Niin kyllä FSX oli paljon helpompi.

Tätä sanotaan mahdollisen aitouteen pyrkiväksi ohjelmaksi ja kuitenkin tänäänkin minut ohitti 747 kiitoradalla ja pyyhkäisi nurmikkoa pitkin taivaalle   :laugh:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
ATC ei vastaa jos ei saa lentosuunnitelmaa läpi (hyväksytyksi tehtyä file)  oikeinko ? Vaikuttaako kentän puolikuntosuus asiaan , vain kiitoradat ?

 

Eh, ei pitäisi. En nyt pääse kokeilemaan. Lennonjohto, AI-lentoliikenne ja rullausteiden automaattisesti luodut kulkuväylät ja säännöt ovat ohjelman uusimmat ja myös heikoimmat osat. Parempaan suuntaan mennään mutta pienin askelin. X-Plane Developer Blog

 

Ymmärtääkseni X-Plane on alkujaan ilmailuinsinöörin itselleen tekemä ohjelma. Ja se näkyy. Vasta, kun FS:n kehitys loppui ja X-Plane sai sen myötä paljon uusia käyttäjiä, yleisön pyynnöstä näitä FS-maailmasta tuttuja ominaisuuksia lisättiin mukaan. Laminar Research on edelleen pieni paja. Ei heillä ole resursseja tehdä kaikkea kivaa heti ja nyt.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

;D  Melkoista hakemista kun tuo englantikaan ei ole niin hyvässä muistissa. FSX :ssä pääsi asioita oikaisemaan ja oli kaikenlaisia apuja . X-Plane ei oikaise ainakaan paljon.

Luulin lennonjohdon nukkuvan kun en saanut  lentosuunnitelmaani hyväksytyksi enkä ketään puheväleihin. Oli pikku kikka jota en tiennyt ? Koetaulussa oli iso COM/NAV

valitsin mutta se ei ollutkaan 1:n vaan 2:n. Lennonjohdon kutsu pitikin naputella CNS430:n   Kyllä tässä vaari on ihmeissään ?

Pitänee lähteä 208B tyyppikoulutukseen .

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään