Jouka Ahponen

[VATSIM] Fly and See Santa 2013 - 14.12.2013 18-23Z

2 viestiä aiheessa

[ attachment removed / expired ]

 

Taas on tullut se aika loppuvuodesta, kun joulu lähestyy ja yksi vatsimin isoimmista eventeistä jyrähtää käyntiin. Lauantaina 14. joulukuuta Suomen ilmatila tulee täyttymään koneista, joiden määräpäänä on Rovaniemi. Odotettavissa on useita Tampereen tutkan sektoreita, enroute holdausta, ja erittäin vilkkaita jaksoja. Toisinsanoen siis tapahtuma, jota yksinkertaisesti ei voi missata.

 

Myös Tromsø ja Luleå tullaan miehittämään, niinikään kuin Norjan ja Ruotsin aluelennonjohdot, mutta pääliikennevirtaa odotetaan, niinkuin aina ennenkin, Rovaniemeen

 

http://vatsim-scandinavia.org/?p=1616

 

Finally the dreadful summer is over with its warm and sunny days, winter and Christmas time is approaching quickly and Vatsim Scandinavia is once again inviting you to our northerly parts of Finland, Sweden and Norway. Santa is waiting for you in Tromsø (ENTC), Luleå-Kallax (ESPA) and of course Rovaniemi (EFRO) for your arrival and wish list. 14th December between 18-23z it's time to decorate the Christmas tree, warm the mulled wine and visit Santa and his reindeers with your warmest Christmas spirit. This is a classic event that you don't want to miss out!

 

Visit santa.vateud.net for more information regarding 2013's edition of Fly and See Santa!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään