Pertti Kevätkylä

FSX Acceleration Expansion Pack aiheuttaa ongelmia

3 viestiä aiheessa

Hei! Hankin eilen FSX Gold pelin, joka sisältää Acceleration Expansion Pack lisäosan. Asensin pelin lisäksi SP1 osan, tarjotessani SP2 osaa, tuli ilmoitus, että se on jo asennettuna.

Aloittaessani käytön ja valitessani koneen, huomasin, että Acceleration laajennus muokkaa alkuperäiset FSX Deluxe koneet, sekä  pelin mukana tulleet Acceleration laajennuksen kaksi konetta + helikopterin.

Koneista  näkyy pelkkä koneen ja pyörivän potkurin varjo kiitoradalla, helistä näkyy pelkkä matkustamo-osa, sama koskee joitain netistä ladattuja koneita,

joistain näkyy pelkät mittarit ja hallintalaitteet roikkumassa ilmassa kiitoradalla. Neuvosta kiitollisena. Finnflyer

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Gold-paketin asennuksessa joutuu tekemään monia vaiheita. Järjestys on tärkeä. Tee tämän ohjeen: http://www.simforums.com/forums/topic29041.html  mukaan niin pitäisi mennä oikein. Periaate on, että ensin asennetaan FSX ja sitten sen SDK (Software Development Kit) ja aina väliin buuttaillaan niin hemmetisti ja käynnistetään simu. Paketti sisältää päivitykset SP1 ja SP2 joten niitä ei erikseen enää tarvitse asentaa.

 

Viimeisenä asennetaan Acceleration (ja sen SDK). Vaikka ei tarvitsisikaan tuota softan kehitystyökalua (kuten useimmat meistä eivät tarvitse), kannattaa se silti asentaa, sillä joidenkin lisureiden vaatimuksissa "lukee jotta se tarvitse sen". Viimeksi tänään latasin netistä vLSO-ohjelman (virtual Landing Signal Officer), joka mallintaa lentotukialuksen SO:n toimintaa. Se ei toimi ilman Accelerationia (SDK:sta ei tosin tuossa sanottu mitään).

 

Kun perusasennus on tehty, ei FSX vielä suinkaan toimi optimaalisesti (vieläkään kaikilla lisureilla vaikka on jo ikivanha ohjelma). Sitä pitää virittää. Viritysohjeita on useita. Minä käytän täällä: https://kostasfsworld.wordpress.com/fsx-software-and-hardware-guide/  olevaa.

 

Pekka

 

Edit: Asennuksessasi on jotain mennyt pieleen. Poista FSX kaikkien taiteen sääntöjen mukaan ja aja lopuksi esimerkiksi CCleanerin rekisterinputsausohjelma "häntien" siivoamiseksi. Poista mahdolliset kansio- ja tiedostojäämät. Buuttaa kone ja aloita asennus alusta oikeassa järjestyksessä. Siltä osin mitä noissa edellä olevissa ohjeissa ei ole sanottu noudata asennusohjelman ohjeita.

 

Perusasennuksen jälkeen minä olen aina ottanut siitä "neitseellisestä" perus-FSX:stä kopion ulkoiselle kovalevylle. Sieltä on helppo tarvittaessa palauttaa alkuperäistiedostoja simuun.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei! Kiitos kattavasta vastauksestasi. Tein virheen, kun ajoin SP1, en tiennyt, että myös se on myös softassa mukana, jännää, ettei se herjannut asennuksen alkaessa, kuten SP2 teki.

Tein testin, minulla on vanha ACER Travelmate 5270G varustettuna Intel Core Duo2 prossulla. tämä suositus mainitaan pakkauksessa.

Ajoin ensin FSX Goldin ja Perään Accelerationin. Hienosti pelittää, vaikka näytöohjain ei ole mikään super, mutta riittää hoitamaan homman, eikä peli kaadu.

Kaikki koneet ovat ehjiä ja toimivat hienosti. Seuraava projekti on Gold paketin asentaminen PC:lle. Läksy meni perille.

T.Pertti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään