Artur Gajewski

Asus G750JW 17.3"

3 viestiä aiheessa

Jos läppäri ei tosiaan ole ehdoton vaatimus, suosittelen minäkin (ainakin FSX:n käyttöön) pöytäkonetta ja siihen niin nopeaa CPU:ta mihin on varaa. FSX on hyvin paljon CPU:n nopeudesta (ei niinkään siitä miten monta ydintä siinä on - kaksikin riittää) riippuva softa. Nämä benchmarkit eivät ole "koko totuus", mutta tuossa yksi vertailun vuoksi. Verrokkina käytin ehdottamasi kokoonpanon CPU:ta.

 

http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-4700HQ+%40+2.40GHz

 

Pekka

 

Edit: Tämä keskustelu kuuluisi oikeastaan tuonne "Ohjelmat ja laitteet"-alueelle. Sitä kannattaa muutenkin kaikkien koneen hankintaa aikovien lukea.

 

FSX:n toimivuuden kannalta laitteistovaatimukset:

 

-CPU nopein mahdollinen (mihin on varaa)

-keskusmuistia vähintään 8 GB (enempääkään ei tarvita - 4GB on liian vähän, sillä 64-bittinen käyttis ja 64-bittiset ohjelmat voivat ohittaa 4 GB:n rajan, jolloin FSX:lle jää enemmän tilaa. FSX itse ei voi käyttää yli 4 GB muistia, sillä se on 32-bittinen softa)

-käyttöjärjestelmäksi ehdottomasti 64-bittinen Windows (perustelut edellä)

-näytönohjaimeksi joku riittävän uusi (muistia mielellään 2GB), mutta kaikkein tehokkaimpaan ja kalleimpaan laitettu raha menee hukkaan FSX:n suhteen (muihin uudempiin peleihin auttaa varmasti)

-muut kilkkeet voi hommata ihan oman maun mukaan (tosin SSD-kovalevy nopeuttaa latausaikoja dramaattisesti HDD:hen verrattuna, jos siihen SSD:hen on varaa)

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään