Tuomas Kuosmanen

OH-SIM etsi uutta kotia

11 viestiä aiheessa

Hei.

 

Meillä on dilemma. OH-SIM eli Malmin Ilmailukerhon Cessna152/172-simulaattori ei oikein enää mahdu kerholle, ja meillä ei ole myöskään porukkaa ylläpitämään kahta isoa simua. Haluamme panostaa täysillä tuohon DA40-simulaattoriin ja sen visuaaliin, joka tarvitsee sekä tilaa että tekijöitä.

 

Onko SIM:ille kiinnostunutta porukkaa / tahoa jatkamaan projektia? Siinä on hyvä aihio sinänsä vaikka mihin, mutta sen siirto / käyttöönotto / kehittäminen vaatii osaamista ja perehtymistä tekniikkaan. Laittakaa viestiä tähän alle tai tulkaa katsomaan Malmin Ilmailukerholle ja juttelemaan mitä homma käytännössä tarkoittaa, jos kiinnostusta löytyy.

 

//Tuomas

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos ei muuta paikkaa löydy niin Porissa olisi tilaa ja myös osaamista laitteen ylläpitoon. Paras paikka olisi silti joku aktiivinen ilmailukerho.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin,

 

tottahan on se fakta, että simut eivät elä ilman huoltoa. Siksi Porin suunnalla simu voisi saadaa lisää jatkoa  elämään, onhan teknikka kummankin simun osalta tuttua. Eli perustuntemus on jo kunnossa.

 

Voimme olla mukana, kun uutta paikkaa haetaan.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

jätkäthän vois perustaa sellasen Länsi-Suomen simulaattorikeskuksen. Tai teillä taitaa olla jo sellanen. Pitäis ne teen uudet tilatkin tulla katsastamaan tässä joku kerta...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Toivottavasti OH-SIM saa arvoisensa jatkosijoituspaikan missä siitä pidetään huolta, ja lentotunteja kertyy  :thmbup: Tämä simulaattori on kuitenkin oikeastaan koko genren lähtökohta tässä maassa, ilman MIKin porukan pioneerityötä suomalainen kotiohjaamokulttuuri voisi olla jotain ihan muuta. Vaikka OH-SIM onkin merkittävä laitos, museoon se ei taida ihan vielä joutaa ;)

Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

...

tässä maassa, ilman MIKin porukan pioneerityötä suomalainen kotiohjaamokulttuuri voisi olla jotain ihan muuta. Vaikka OH-SIM onkin merkittävä laitos, museoon se ei taida ihan vielä joutaa ;)

Juha

 

Eikös se olisi ihan hyvä vaihtoehto se johonkin ilmailumuseoon sijoittaminenkin, jos vain huolto löytyy? Museo voisi lentoaikaa vuokraamalla kerätä myös huoltokuluja. Onhan näitä jo muitakin Suomen ilmailumuseoissa.

 

;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Veikkaan, että osaamattomissa käsissä muuttuu melko äkkiä "arkiston aarteeksi". Siksi aktiivinen toiminta, laitteen tuntemus ja kunnon tilat on kaiken a ja o.

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hyviä ideoita on varmasti monia. Päijät-Hämeen Ilmailuyhdistys ja Vääksyn Yhteiskoulun Lukion Ilmailulinjan into ottaa SIM hoteisiinsa vaikuttaa olevan aika jees. Homma jatkuu harrasteilmailua ja nuoria ilmailusta kiinnostuneita palvellen, mikä ei voisi olla parempi jatkumo Malmin Ilmailukerhon jälkeen. Ja uskon että tuolla kokoonpanolla myös pystytään kehittämään simua edelleen.

 

Nyt se tarttee purkaa ja koota uudelleen ;) Ja me päästään rakentamaan The Visuaalia. Jes! Ideoissa ei ainakaan mielikuvitus lopu. 270 astetta pystyyn ja vaakaan, beibi ;) Toivottavasti ajatus toimii käytännössäkin.

 

//Tuomas

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään