Mikko Kärkkäinen

Flaming Cliffs 2 Ongelma

7 viestiä aiheessa

Heipparallaa

 

Olen löytänyt FC2:n ilot. Upea peli kaikenkaikkiaan. Sunnuntailentämistä parhaimmillaan! :D

Kampanjassa on kuitenkin ongelma. Peli tyssää ensimmäiseen tehtävään, jossa pitää siirtää kone paikasta a paikkaan b. Lennän tehtävän, sammutan koneen, ja mitä sitten? Painan esciä ja lopetan pelin. Kuinka pääsen seuraavaan tehtävään? :/ Kertokaa viisaammat!

 

//Mikko

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jaa-a, siitä on se miesmuisti kun viimeksi pelannut... Ei siis pysty muistamaan. Jos haluat vähän vihjeitä, avaa kampanjamissio mission editoriin ja katso triggerilistasta mitä ehkä pitäisi tehdä, jotta saa tehtävän loppuun. Triggereiden "luku" on suht' helppoa kun vaan viitsi niitä availla. Noissa kampanjoissa on sitäpaitsi yleensä todella yksinkertaisia nuo triggerit.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kerros vielä minkä koneen kampanjasta on kyse. FC2 taitaa olla vielä koneella niin voisin vilkasta osaisinko auttaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi,

 

lensin nyt kokeeksi kyseisen tehtävän ja mulla ainakin ihan onnistuneesti siirtyi seuraavaan tehtävään. Kutaisin tukikohtaan laskun jälkeen pitäisi tulla tervetuloa viesti ja hetki sen perästä sitten äänimerkki ja "MISSION COMPLETE" viesti, jonka jälkeen homma on plakkarissa.

 

Tämän jälkeen kun menee kampanja valikkoon niin pitäisi valittu kampanja eli tässä tapauksessa Spring Blood olla aktiivinen, yksi tehtävä lennetty ja "mission success rate" 100. Nextiä painamalla pitäisi päästä seuraavaan tehtävään.

 

Mietin sellaista että FC2:ssa siinä Kutaisin kaupungilla on pari muuta pienempää lentokenttää. Onko mahdollista että oletkin mennyt laskuun väärälle kentälle? Saatko laskeutumisen jälkeen tuon "MISSION COMPLETE" viestin?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään