Guest Makoy

display lite 2 ongelmaa, SOLVED.

16 viestiä aiheessa

Asensin uuteen koneeseen tuon ohjelman ja sain sen skulaamaan jollain lailla. Ongelmaksi tuli se, että simun näppäin komennot pamauttaa näytön mustaksi. Tämä tapahtuu jos yritän saada FPS:sät näkymään ruudulla näppäinkomennolla shift + z tai jos esimerkiksi painan pistettä (jarrut). Outo juttu, onko kenelläkään muulla ollu tällaista ongelmaa? Pitääköhän kaikki näppäinkomennot olla eri koneen kautta simukoneelle? Poistaiskohan se tuon ongelman? Display lite 2 on käyttiksen kanssa samalla SSD:llä ja FS9 on toisella SSD:llä. Käyttis on siis win 7 home premium 64-bit. t-Marco

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jaa, nyt ei sitten suostu pelaamaan sitäkään vähää  >:(. Noh.... kokeillaan sitten uudempaa näyttistä ja ajuria. Tulossa GTX560TI DirectCUII, toivottavasti ehtii viikonlopuksi. Vanha 9600GS menee sitten mittareille.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tässä on nyt jotain outoa tuon käyttiksen/asetusten kanssa?

 

Esimerkki 1: Display lite 2 ei ole päällä, vaan normaali FS:sän käynnistys. Näyttö on #1, tykki #2. Simu aukeaa ikkunatilaan tykissä > kaikki ok. Vaihdan ikkunatilan full screeniksi > tykissä kuva menee epäselväksi ja näytön kuva mustaksi. Vaihto takaisin ikkunatilaan ja kaikki palautuu normaaliksi.

 

Esimerkki 2: Display lite 2 on päällä. Ikkuna tilassa Tykki mustana, näkyy vain Fly-elise unregistered plaa plaa teksti. Vaihto full screeniin > homma toimii mutta kuva epäselvä ja myös näytön kuva menee mustaksi. Vaihto takaisin ikkuna tilaan > simumaisema näkyy sekunnin murto-osan ja menee sitten taas mustaksi.

Onko kellään ollut jotain tämäntyyppistä ongelmaa näyttöjen kanssa? Yritän nyt hakuammuntaa mistä tämä vois johtua?

 

Jaa, on siis normaalia, että toinen ruutu menee mustaksi, kun simu on full screeninä. Mikähän tässä sit mättää kun tuo display lite 2 heittää mustaa ikkunatilassa. Ei siis näytä taustaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ilimoja pitäny  ??? Laitoin jokatapauksessa tilauksen lisenssistä menemään. Jotenkin haiskahtaa sille, että vika on vain tuon unregistered version tekstissä ja sen läpinäkyvyydessä, mikä tuossa simukuvan päällä on. Ehkä jo huomen illalla pääsen testaamaan uudelleen lisenssin kanssa, jatkan sitten tätä yksinpuhelua miten kävi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kellään kokemusta mikä olis hyvä ruudunpäivityksen suhteen noista Nvidian ajureista. Mulla on nyt 266.44 ja sillä FPS:sät on loistavat. Tarkoitus olis testailla uudemmalla ajurilla, jos siinä olis sitten ratkaisu pulmaan. Jos jollain olis tietoa, niin ei tarvitsisi kokeilla ja testailla miljuunaa eri vaihtoehtoa. Mulla siis on GTX 560TI.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No hyvä tietää että en ole taas ainut maailmassa, jolla on ongelmia tämänkin kanssa  :P Vaihdoin näyttiksen tähän uudempaan = ei vaikutusta. Oon winukassa vekslaillu aeroa päälle/pois = ei vaikutusta, lataillu kaikki mahdolliset updatet = ei vaikutusta. Kaikki mahdolliset read/write yms oikeudet päälle = ei vaikutusta, kokeillu erillaisia näyttöjen asetuksia = ei vaikutusta. Mitähän vielä.... suurinpiirtein kaikkea  :( Ei oikein enää tuu mieleen muuta kun että, tukeekohan 266.44 ajuri tuota softaa? Softan pitäis toimia mistä vaan, mulla se on käyttiksen SSD:llä C:n juuressa omassa kansiossa. Simu on toisella SSD:llä. Oliskohan mitään vaikutusta, jos softan asentaisikin simun kanssa samalle SSD:lle.... epäilen? Missään netissä ei ole ollut juttua tällaisesta ongelmasta, vissiin jo kuukauden yrittänyt löytää. Fly-elisellä ei myöskään ole forumia, mistä vois löytää jotain ratkaisuja ongelmiin.Eikä kyllä oikein meinaa saada Fly-eliseltäkään apua tähän, lähetin taas sinne meiliä pari päivää sitten....ei vieläkään minkäänlaista vastausta, aiemmin pyysivät nuo filet sinne tutkittavaksi ja oli puhetta että voisivat teamviewerillä kattoa mun konetta  >:( Hyvä juttu Ville jos voit testailla, kerro myös mikä ajuriversio teillä on käytössä. t-Marco

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ok, kuulostaa kiinostavalta jutulta. Vihdoinkin äsken tuli meiliä Fly-eliseltä ja ne yhtyy minun koneen kanssa 2-3 tunnin sisällä  ;D Toivottavasti ne saa nyt tuon softan toimimaan, niin pääsee jatkamaan päivitys projektia eteenpäin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jahas, ei siinä kauan mennyt....mutta

 

Hi Marco,

 

I had to disable some advanced NVidia settings for FS9 from the NVidia

control panel.

Not all of the NVidia settings are compatible with Lite2.

 

You can try now to ebale the settings one by one and see which setting

is causing the problem.

 

Sou, nyt sitten pitää ensiksi muuttaa Nvidia inspectorin asetukset samoiksi kuin tuon Nvidia control panelin asetukset on.

Sen jälkeen asetuksien muutokset yksi kerrallaan ja testi simussa joka kerran jälkeen, niin löytyy syyllinen softan toimimattomuuteen.... tai löytyy softan bugi. Kokeilin jo antialiasta ja se ei onneksi vaikuta softan toimivuuteen.

Vääntö jatkuu....

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Haa, eipä tule onnistumaan AA:t  >:(  Jos AA-mode on "Override any application setting" kuten se pitää olla saadakseen AA:n toimimaan, Display lite 2 heittää kuvan mustaksi. "Enhange the application setting" ei vaikuta softan toimivuuteen, mutta jumalattomista sahalaidoistakaan ei sitten pääse eroon ja kuva on karmea. Onkohan olemassa sellasta ajuria, jossa ei tarvitsisi käyttää tuota "Override any application setting" modea, mutta AA:n saisi edes siedettäväksi?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo, jos noilta ei tule tuohon softaan korjausta tai löydy muuta ratkaisua, niin vois kyllä kattoa muita vaihtoehtoja. En tiedä onko tuo ongelma sitten vain FS9:ssä? Näkyy tuo muilla pelittävän, olisko niillä sit FSX?

 

lisätty.....toisaalta ihmetyttää mitä eroa FS9:llä ja FSX:llä voi olla tuon kanssa. Kummassakin käytetään Nvidia Inspectoria ja siinä samoja asetuksia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos huomenna polkis rimakauppaan ja alkais väsätä suoraa screeniä, ei tarvii enää pähkäillä softan toimimattomuutta  >:(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onneksi en vielä polkenu kauppaan ja muuttanut screeniä. Etsiskelin tossa muutaman päivän mitä ajureita porukat käyttää FSX:n kanssa ja kokeilin äsken uudempaa näyttiksen ajuria ver. 266.44 > 296.10. Sydeemipä alkoi toimimaan  :thmbup:

En tiedä mikä sai tuon toimimaan? uudempi PhysX versio tai openGL? Plussana vielä se että FPS:ät pysyivät samoina tuolla uudemmalla ajurilla.

 

Marco

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään