Guest brugi

X-Plane 10 ja Windows XP

4 viestiä aiheessa

Kun avaan X-Plane 10, niin ruutuun tulee huomautus, että tarvittaisiin 64 bittiä, jotta ohjelma toimisi oikein. Minulla on Windows XP 32 bit. X- Planen sivustosta löytyy ohjeet, kuinka "INCREASE 32 BIT WINDOWS XP TO 3GP VIRTUAL MEMORY. Ohjeessa neuvotaan muuntelemaan Windwsin järjestelmää. Sitä en ole uskaltanut tehdä peläten tekeväni käyttöjärjetelmään virheen, joka haittaisi koko Windowsin toimintaa.

X-PLANE 10 toimii kyllä hyvin keskinkertaisilla maisema- ym. säädöillä.Minulla on ohjeet, miten tuo muutos pitäisi tehdä, mutta haluaisin tietää, onko jollakin teistä kokemusta em. säädöstä. Lauri Tanskanen 82 v.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Enpäs ookkaa säädelly koskaan noita, mutta olisiko se niin että siinä tapauksessa jos oikeen kovasti vanhalla koneella pyöritellään ja yritetään saada kaikki mahdollinen muistin käyttö hyödynnettyä voisi tätä optiota käyttää, varsinkin jos pukkaa memory kräässiä.

Millasella kokoonpanolla mennään ?

 

Kippis.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tässäpä kokoonpano

Intel Core2 Duo E8400 3.0GHz

Geforce XTX 550TI

2GB 800MHz DDR 2 keskusmuistia

 

Microsoft FSX toimii lähes täysillä asetuksilla hienosti.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ok, hommeli.

Ehkä tuo virtuaalimuistin säätäminen oiskin kohillaan, 2GB on aika vähän jos haluaa käyttää HDR tekniikkaa ja korkeata tekstuuri resoluutiota.

Mutta näin vois lähtee liikkeelle, ilman toosan ronaamista ja pelkoo sen sekottamisesta --> Tekstuuri resoluution säätäminen sopivalle tasolle niin ettei mene yli kortin speksien,--> rendering settings, sieltä välimaastolle high / very high ja renderöinti ilman HDR;ää + tekstuurien pakkaus päälle (texture compress täppä tjsp).Muistin käyttöä voi seurata rendering settings lehdellä alakulmassa, näytönohjaimen tiedot ja muistin käyttö.

Tieliikenne minimum,  varjot static , piirto medium/high.Keskusmuistin lisääminen myös sinne 6-8 GB tekis ihmeitä aikaan, jollon 64bit exe ohittais windowsiin muistin käyttö rajan 3 gb , äärettömään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään