Guest Etsijä

Integrated Simavionics ja Pilatus PC-12

2 viestiä aiheessa

Pilatus PC-12 on hauska kone: sillä on helppo lentää, toimintasäde on suuri ja sillä kykenee laskeutumaan melkein mihin vain.  Sen sijaan koneen mukana tullut Garminin GPS-laitteisto on lievästi sanottuna kökkö, eikä ollenkaan muun koneen kanssa samalla laatutasolla.

 

Omistan NavDataPron neljän syklin paketin, jolla on näemmä tuki Integrated Simavionics FSX:lle:

http://www.isgsim.com/?page=home

 

Tuohon pakettiin kuuluisi parikin erilaista FMC:tä, joita NavDataPro siis tukisi.  Mieli tekisi upgreidata Pilatukseni niin, että pääsisin ajelemaan kunnolla SID:ejä ja STAR:eja, ja siis retrofittaamaan PC-12:n Garmin-stäkin paikalle tuollaista.  Uskoisin täällä monellakin olevan kokemusta tuollaisesta, joten vinkkejä otetaan vastaan!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ihan toimiva pakettijoo, mutta hieman viimeistelemätön ja "lelumainen" kokonaisuus. Aikanaan FS9n kanssa minulla oli Pilatuksessani nuo ISGin EADI ja EHSI sekä GNSXLS. Itse lennän nykyään RealityXPn GNS430W kanssa, tosin tuon kanssa ongelmana on ajantasaisten airacien löytäminen. Itselläni saattaa olla ISGien konfiguraatiofileet tallessa FS9lle jossain(toiminee Xnkin kanssa), ota toki yhteyttä YVllä jos päätät ostaa ja haluat nuo asetustiedostot  :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään