Guest Etsijä

Thrustmaster HOTAS Warthog: IDLE detentin ohjelmointi

3 viestiä aiheessa

Otsikon mukaisen HOTAS:in kaasukahvassa on IDLE detent -asento, ja manuaali sanoo, että sillä voi "sammuttaa moottorit simuissa, jotka tukevat ko. ominaisuutta".  Mutta mutta: onko ko. kaasukahvan asento ohjelmoitavissa mitenkään muuten, vai onko sen toiminta jotenkin kovokoodattu siten, että Target-softalla ei pääse siihen käsiksi?

 

Haluaisin ohjelmoida kahvan siten, että sen siirtäminen IDLE detent -asentoon aktivoi reverse thrustin FSX:ssä, mutta en ole löytänyt mistään mitään tietoa siitä, miten tuohon asentoon pääsisi ohjelmallisesti käsiksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mikäli FSX tunnistaa tuo IDLE-detentin painikkeeksi, niin Options > Settings > Controls > Buttons/Keys > Throttle (decrease quickly). Klikkaa "New assignment" ja aseta tehovipusi detenttiin. Lopuksi vielä "Repeat"-slideri maksimi-asentoon. :)

 

Periaate on siis tämä, mutta uskon sen toimivan myös HOTASissa: http://www.youtube.com/watch?v=VOSThP9FZpk

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En ole varma, tunnistaako FSX IDLE detentin painikkeeksi; tuota täytyy kokeilla, kun pääsen koneen ääreen.  Mutta anyways, haluan tehdä kaiken HOTAS-valmistelun Thrustmasterin omalla Target-softalla ja välttää kaikkea FSX:n joikkariohjelmointia, koska Targetilla pystyy yleensä ottaen tekemään konfiguroinnin paljon monipuolisemmin.  Siksi olen poistanut FSX:stä kaikki muut HOTAS-asetukset paitsi akselien nimeämisen.

 

Tämän vuoksi kyselen, josko joku olisi tehnyt vastaavan toiminnon suoraan Targetilla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään