Guest Nakuttaja

Ohjaamo tekstuuri ropleemaa

6 viestiä aiheessa

Elikkäs satunnaisesti ilmestyy linkin mukaisia tekstuurien repimisiä/päällekäisyyksiä, joskus myös virtual cockpitissä menee tekstuurit päällekäin.

Yleensä kuvakulman vaihtaminen hat switchistä useamman kerran auttaa, mutta tuo päällekäisyys tulee takaisin jos esim koskee johonkin 2d panelin nappulaan.

Ilmiö esiintyy pmdg ja leveld koneissa, äskeisellä lennolla tuo ongelma poistui kun hyppäsi windowed modeen kerran ja takaisin full screeniin, mikähän tuossa mahtaisi kiikastaa.

 

 

Linkki kuvaan http://i1224.photobucket.com/albums/ee369/nakuttaja1/1.jpg

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itellä on ollu LDS:n kanssa ihan samaa ongelmaa. Muuta lääkettä ei ole löytynt, kuin windowed- ja full screen -moden välillä vaihtaminen :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kun kysymyksessä on PMDG MD11 ja Level-D 767, niin tuskin itse lisäosassa on vikaa. Molemmat ovat sen verran vanhoja jo, että olisi moneen kertaan huomattu ja korjattu jo.

 

Eli tyypillisemmät:

 

* Näytönohjaimen ajureista ja asetuksista voisi lähteä hakemaan ratkaisua. Uusimmat ajurit eivät välttämättä ole parhaimmat.

* Kuvassa näyttäisi olevan joku muu ohjelma päällä simun lisäksi. Aiheuttaako se tuon ongelman?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Näyttiksen ajureita on tullut päiviteltyä eli en usko että niistä kiikastaa, rc 4 ja fs passengersx tosiaan pyörii simun ohessa. Ainakaan tuo rc 4 ei ongelmia aiheuta, pitääpä vielä kokeilla ilman passengeria. Nyt on lennetty n.5h putkeen pmdg 747x ja mitään ongelmia ei tule vaikka ihan yrittämällä yrittänyt saada päälle. Tuntuu siis riivaavan vaan md11 ja leveldtä tuo repiminen

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Saman ilmiön havainnut ja siihen auttoi Full Screen/Window View (vai mikä se nyt oli) eli siirtyminen näyttötilasta toiseen ja takaisin...

 

PMDG:n foorumilla oli juttua asiasta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään