Niko Pursiainen

IVAO: The Atlantic Crossing - 24. helmikuuta

1 viesti aiheessa

imagel.png

 

IVAO Finlandin on ilo ilmoittaa, että olemme tänä vuonna mukana yhdessä koko IVAO:n suurimmassa tapahtumassa! Tänä vuonna useat divisioonat ovat mukana järjestämässä tapahtumaa, ja yhdessä lähdemme koko Euroopan voimin valloittamaan Pohjois-Atlantin ilmatilaa.

 

IVAO USA ja Kanada tarjoavat eurooppalaisille lennonjohtoa saapumiskentille Washingtoniin ja Philadelphiaan, sekä aluejohtoa matkan varrelle.

 

Suomalaiset, Helsingistä lähtevät lentäjät reititetään Shanwickin ja Ganderin kautta Atlantin ylitykseen. Kyseiset alueet tulevat olemaan täynnä lentäjiä, joten voit odottaa suuria liikennemääriä ja realistista toimintaa!

 

Koska lentäjiä on tulossa useasta eri maasta, on jokaiselle divisioonalle annettu oma tuloaikansa Pohjois-Atlantille. Näin pyritään saamaan lentäjät samanaikaisesti valitsemalleen lentoasemalle USA:ssa.

Suomalaisten tulisi pyrkiä pyytämään selvitystä Atlantille kello 16-16:30z (18-18:30 Suomen aikaa). Aikataulu on tiukka, koska lennonjohtajat haluavat jakauttaa jokaisen divisioonan omalle reitilleen.

(Huomioitavaa: kyseinen aika on lennonjohtoselvityksen pyytämiseen Atlantille, jolloin lennon tulisi olla jo hyvää matkaa ilmassa!)

 

Haluamme kannustaa lentäjiä lentämään divisioonan sisäisessä porukassa samaan kohteeseen, jotta kaikilla olisi mahdollisimman hauska tapahtuma.

 

 

Reitit kummallekin lentokentälle julkaistaan tapahtumapäivänä, 24. helmikuuta!

 

Kartat, maisemalisäosat, reitit ja ohjeet lentäjille saat IVAO UK:n nettisivuilta:

http://ivao.co.uk/events/175

 

Toivotamme lentäjämme oikein lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan. Tästä ei kannata jäädä paitsi!

 

Lennonjohtoilmoittautumiset

aleksi.linden@ivao.aero

 

Parhain terveisin,

 

IVAO Finland

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään