Guest kimkujala

Lentäjähakumme avautuu jälleen helmikuussa!

2 viestiä aiheessa

blue1_37_new.jpg

 

Virtual Blue1 avaa lentäjähakunsa ajalle 1.-3.2.2013. Haku löytyy kotisivujemme Lentäjähaku-osiosta. Pyydämme, että hakijat lukevat sivulla olevat ohjeet kokonaan, ennen kuin täyttävät hakulomakkeen. Otamme sisään 20 hakijaa. Haku suljetaan, kun kaikki paikat on täytetty, tai kun viikkonloppu on ohi. Ilmoitamme hyväksytyille hakijoille henkilökohtaisesti sähköpostilla haun jälkeen.

 

Tule lentämään mielenkiintoista Boeing 717-200 -laivastoamme! SAS Finlandiksi muttunut Blue1 tarjoaa keväästä alkaen uuden laajennetun reittiverkoston, mikä tarkoittaa lentojen jatkumista mm. Pariisiin. Uutuuskohteena Praha! Mikäli mielit vanhempien konetyyppien perään, voit myös liittyä retro-toimintaamme.

 

Tarjoamme lentäjillemme kattavan materiaalipaketin lentämisen alkeista tyyppikoulutukseen. Tarkoituksena on mahdollistaa harrastus vasta-alkajille kokeneempia unohtamatta. Lentäjällä on kaksi kuukautta aikaa suorittaa koulutuskokonaisuus. Arvioidemme mukaan nopeimmat suorittavat koulutuksen noin kahdessa viikossa. Riittävän taitotason omaavien tarvitsee osallistua ainoastaan loppunäyttöön.

 

Lisätietoja löytyy kotisivuiltamme osoitteesta http://www.blue1va.net. Sivuiltamme löytyy myös yhteydenottolomake.

 

Tervetuloa hakemaan palvelukseemme!

 

Kim

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään