Guest mk04

World of AI lopettaa toimintansa

6 viestiä aiheessa

Woai siis lopettaa toimintansa 31 huhtikuuta. Silloin kaikki niiden paketit ja asennusohjelma poistetaan netistä. Kannattaa ladata talteen, jos niitä ei ole vielä asenatunut. Kyseessähän on siis ilmaisia, korkeatasoisia Ai-paketteja tehnyt ryhmä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

. . huonompi juttu! Arvokas koloelma helposti asennettavaa Ai-liikennettä poistuu saatavilta. Mahtaneeko tuohon tulla joku "pelastaja" väliin, jolta kokoelman koneita voisi jatkossakin ladata?

 

Edessä taitanee olla mittava latailu savotta! Muutama vuosi sitten latasin noin sata pakettia silloin ajankohtaisia lentoyhtiöitä. Nykyään paketteja näkyisi olevan yli 500kpl! Onneksi tässä on muutamama kuukausi aikaa tarkastella tilannetta.

:-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kenellekköhän ovat myyneet oikeudet, kun tuollalailla vetävät kaiken jaosta...

Virallinen vastaus oli että ehdot, joilla materiaali josta nuo paketit on tehty on saatu käyttöön eivät enää täyty. Kunnioituksesta alkuperäisen materiaalin tekijöitä kohtaan paketit poistetaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Latausurakka Suoritettu! Kiitokset Avsimin ja Woain hyvin yhteistyössä toimiville palvelimille sekä myös Mikolle joka informoi ajoissa tulossa olevasta tilanteesta, muuten olisi saattanut jäädä tärkeä asia huomaamatta!

:)

Woain zipithän on nimetty suunnilleen muotoon: "woassgv" jne. evätkä anna mitään viitteitä siitä mikä lentoyhtiö on kyseessä. Ratkaisin ongelman siten, että latasin sivulta järjestyksessä kaiken ladattavissa olevan ja sijoitin zipit lentoyhtiöiden nimillä varustettuihin omiin kansioihinsa.

 

Kannatta tallentaa myös Woain täydellinen verkkosivu niin on myöhemminkin mahdollisuus katsella (offline tilassa) yhtiöiden logoja ja nimiä, sekä sitä missä maassa kyseinen lentoyhtiö pitää majapaikkaansa. Tämä helpottaa huomattavasti jonkin tietyn maan Ai-liikenteen petraamista.

 

Koko Woain zipit vievät muistitilaa noin 1.7 gigaa. Tallensin kansioissaan olevat zipit muistitikulle sekä CD-levyille ja ryhmittelin ne jokseenkin samoin kuin ne ovat esillä itse sivustollakin. Tämä helpottaa niiden löytymistä myöhemmin.

Eipä muuta kuin latailemaan, niin kauan kun sivusto vielä on toiminnassa. Minulta ei mitään Woain zippejä kannata kysellä!

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tai sitten tallentaa jokaisen paketin suoraan lentoyhtiön nimellä versionumeron kanssa. Eikö niin pääsisi paljon helpommalla kuin luoda tuhat eri kansiota ja ripotella zippejä niiden alle yksitellen? Kun zipit on samassa kansiossa, voit asentaa ne kaikki FSX:ään yhdellä kerralla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään