Guest Aaltonen

Canon 350D käyttäjät, kauanko teillä kestää akku?

6 viestiä aiheessa

Itseä vähän mietityttää tuo, kun eilen latasin tuon tarvikse akun ( GB batteries muistaakseni) sekä vakioakun täyteen ja lähdin onnellisena kuvaamaan. No se tarvikeakku loppu 15 kuvan jälkeen ja tuo vakioakku sitten noin 20 kuvan jälkeen.

 

Lataus kertoja on molemmilla takana noin 5-6, mutta onko tuo nyt ihan normaalia kuitenkaan? Liikkeessä sanottiin, että se vaatii niitä latauskertoja, että se alkaa pitämään virtaa yllä, kuten kännyköissäkin nämä litium akut.

 

Mutta onko tuo normalia, että loppuu noin nopeesti, vaikka aamulla lataa sen tunnin verran täyteen kummatkin? Noihin on tehty se esilataus, 16-20h ja silti on vähän mietityttävää hommaa, kun loppuu niin nopeesti tuo virta.

 

Eli pitääkö tässä akkukahvaa alkaa miettimään, että ongelma poistuu, vai onko tossa kamerassa jotain vikaa?

Vai onko tossa kamerassa kenties jotain asetuksia, mistä en ole tietoinen. Virransäästö tila on ollu käytössä, mutta yleensä kuvattavien koneiden välissä pidän kameran kiinni.

Voihan se olla, että tuo akunlaatajakin on rikki?

 

Mutta joo, ne jotka tietää asiasta jotain ni onko mittään hajua asiasta?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No ei todellakaan oo normaalia. Millanen sää oli? Ja akut IHAN varmasti täynnä? Kun ostin ton uuden kameran (20D) niin sillä tehtaan "lautauksella" sain otettua 100 kuvaa, vaikka sehän on vaan sellasta testiä varten, että kamera lähtee käyntiin ja näkee, että se toimii ja sit pitäis ladata. Ekan latauksen jälkeen kesto oli normaalia.

 

Missä syy, vaikea sanoa ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nonii taisin vähän olla hätänen, tänään oltiin kentällä pariinkin otteeseen ja edelleen näyttää näyttö täyttä akkua, joten kaipa asiat on sittenkin OK luojan kiitos. Kiitoksia kuitenkin vastauksista!  8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu kyllä se akku kestää. Mulla on nyt kolmas lataus menossa ja kuvia on jotakuinkin 3100 otettuna, joista ehkä 20 salaman kanssa.

Ei hirveesti oo tarvinu pelätä kahvan kanssa liikkuessa, että virta loppuis.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo huoleni oli ennen aikainen, tuo akku on kestänyt hyvin nyt nämä kuvausreissut joten aihe voidaan mun puolesta tumpata :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään