Guest teepa

Virtual cockpit kolmeen näyttöön?

6 viestiä aiheessa

Morjensta vaan.

 

Onko fsx:ssä mahdollista venyttää näkymää kolmeen 24 tuumaiseen näyttöön ilman noita triplehead2go härpäkkeitä? Tollainen on tämän hetken systeemi. Koneessa on kiinni kaksi nvidian GTX560Ti näyttistä.

 

60171_439773282736308_304557401_n.jpg

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos saat työpöytäsi venytettyä yhdeksi kolmen näytön levyiseksi työpöydäksi voit myös käyttää FSX:ääkin kolmen näytön levyisenä. Pitäisi onnistua noin vähintään ikkunoidussa tilassa, undock window-toiminnolla, mutta en näe estettä miksei muutenkin. Ei virtual cockpit ole kai näkymänä sen kummempi kuin mikään muukaan. Juju on tuossa yhden ylileveän työpöytäkuvan muodostamisessa minkä triplehead tekee.

Normaalisti varmastikin useammalla näytönohjaimella Windows:n työpöydän asetuksissa sinulla näkyy useampi erillinen näyttö, 1, 2, jne. Viisaammat vastatkoon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi. Ainakin Atin eyefinityllä onnistuu full screen tilassakin. Juuri kuten O-P tuossa kertoi. Noista Nvidioista en sitten tiedäkään mitään. Mutta miksei silläkin onnistuisi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Unohdin mainita, että tietysti myös kolmella erillisellä näytöllä voit ajaa virtual cockpit näkymiä (esim. etunäkymä, etuviistot), mutta silloin nämä kolme ikkunaa tulee erikseen 'ikkunoida' undock window-toiminnolla ja raahata omille näytöilleen. Tietokoneen laskentatehoa menee triplasti, kun kone joutuu räknäämään kolmea eri grafiikkanäyttöä ja lisäksi ikkunoidussa tilassa kuvan ajaminen syö vielä lisää tehoa. Koneelle tehokkain vaihtoehto on tuon yhden, kolmen näytön levyisen näkymän ajaminen full screen -tilassa. Tämän lisäksi voi sitten ajaa ikkunatilassa muutamia ikkunoituja näyttöjä, kuten meillä Porissa CKU:n avioniikat, karttanäkymä, jne.

Jossain vaiheessa ajettiin triplehead-ulkonäkymän rinnalla myös koneen ulkonäkymää.

 

Varoituksena voi yleisesti kertoa, että näillä ikkunoiduilla näkymillä kyykyttää nopeasti tehokkaammankin koneen. Meidän piti esim. luopua tästä ulkonäkymästä, koska se hidasti simulaattorin frameja liikaa. Tätä pitäisi päästää kyllä jälleen testaamaan nyt kun konetehoa on lisää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro,

 

Et tarvitse tuossa kokoonpanossa TH2G:tä mihinkään.. Yhdistä näyttikset SLI kaapelilla ja muutat nvidia asetuksista surround moden päälle. Olettaen että näyttikset on samanlaiset. Tän jälkeen sulla on makean leveä näyttö windowsin ja simun mielestä.

 

Kaiman 737 simussa ajetaan kolmea vc näkymää juurikin tällä samalla menetelmällä ja 560Ti korteilla... Toki nopeammista korteista voisi olla jotain etua mutta 5ghz kellotettu prossu on edelleen se pullonkaula heavysceneryissä...

 

Jouni

 

PS. jos joku tulee sulle sanoon että ei FSX:ää voi ajaa SLI:ssä kun se ei tue sitä voit viitata kinttaalla.. Se ei ole optimoitu sille mutta tässä tapauksessa se ei ole se juttu vaan SLI:tä käytetään vain useamman näytön saamiseksi surround modeen..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jeps. Kiitoksia kaikille avusta. Sain SLI:n pelittämään melkoisen hyvin ja näin oma simunäpertely saa taas jatkua.

 

PS.

Nyt on prossu myös kellotettu 4,12GHz:aan ja vielä löytyy varaa lisäillä tehoa. Tollasta projektia ollaan kaverin kanssa kaavailtu.

 

homecockpit10.jpg

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään