Markus Mäkelä

FSX ei sulkeudu?

2 viestiä aiheessa

Ongelma: kun klikkaan FSX:n sulkemis rastia, niin pää-näkymä sulkeutuu, mutta oik. ja vas. undockatut ikkunat jää auki(kuva valkoinen). Ctrl-alt-del komennon infosta näkee, että FSX.exe ei vastaa? Sieltä sen saa sammutettua. Mulla on ongelma myös windowsin käynnistyksen kanssa. Välillä käynnistyy ja välillä ei. Sit ilmoittaa ettei win7 ei pysty korjaamaan käynnistystä?

Tämä liittynee johonkin kytkemääni USB laitteeseen tai sitten langattomaan keyboardiin. Tämä ei vaikuttane kuitenkaan fsx:n sulkemiseen. Mulla on gtx590, physx päällä ja kaikki kolme näyttöä aktiivisena. Uusimmat ajurit on tietty.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ehkäpä alkaa selviämään tämä sotku.  Kun poistin FS Altitiden (koko Länsi-Euroopan fotopohja), niin nyt ikkunat ja FSX sulkeutuu. Tuo lisuri teki jonkun kummallisen bgl tiedoston addon kansioon?

Sitten näyttäisi siltä, että jos ylimääräinen Logitech:in usb keypad on kiinni konetta käynnistettäessä, jotenkin kone sekoilee default keyboardin valinnan kanssa?  Tämä on vielä testauksessa.  Vanhalla kokoonpanolla ei ollut ongelmia.  Onkohan tuolla biosissa (asus P8z77-V LK) joku asetus koskien keyboardia?

 

Sitten vielä yksi:  En ole löytänyt hyvää biosin kellotusohjesivustoa tuolle Asuksen z77 emolle.  Kun laittaa tuon auto overclock toiminnon päälle, niin aina tuo BCLK ylittää arvon 100.  Käsittääksei tuo pitäis olla aina 100?  Osaiskos joku ystävällisesti auttaa, kiitti?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään