Artur Gajewski

Saitek Yoke lakkasi toimimasta

4 viestiä aiheessa

Hei,

 

Siitä on jo jonkin aikaa kun viimeksi lentelin Saitek Yokella. Nyt rakentelin isäni kanssa puusta räkkiä noille Saitek moduuleille sekä Yokelle ja huomasimme, ettemme saa lainkaan valoa Yoken mittaristoon. En muista millään oliko se niin, että kun laittoi Yokeen USB kaapelilla koneeseen niin etumittariston virheä valo tuli päälle, oli ajurit päällä tai ei? Voisiko joku vahvistaa ja ehkäpä antaa vinkkejä miten voisi vikaa diagnisoida?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro, mulla on ihan sama juttu ollut vuoden ajan. Ei tuu valoa ollenkaa ja ei kone löydä. Mutta se vihreä valo

pitäisi palaa silloin kun yoke on yhdistetty koneeseen. Itsekin apuja ja neuvoja tarvitsisin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Koska emme saaneet hommaa millään toimimaan eikä ulkoista virtalähdettä Saitekilta saa mistään päin eurooppaa (joku heidän oma plugi, ei standardi) niin sähkömittausten jälkeen teimme niin, että otimme piirilevystä USB kanavasta pois sähköelementin ja liitimme se ulkoiseen virtalähteeseen. Eli ainoastaan maa, data in ja data out jäivät piirilevyyn kiinni, eli sähkö ei mene ohjaimen USB piuhaa pitkin.

 

Sama juttu, yoke vaan ei tunnistaudu Windowsissa, vihreä paneeli yokessa ei toimi, throttle quadrantissa valo vilkahtaa hetkeksi kun liittää sähkön.

 

No, koska homma ei näytä toimivan ja olemme jo avanneet/muokanneet yoken sisusta, taidan ostaa uuden ja lenneskellä sitten sillä. Tuosta saa sitten hioenon varaosavempaimen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään