Guest srantanen

Olipas se jänn.. mahtavaa! (IVAO-neitsyys meni)

3 viestiä aiheessa

Tässä viime aikoina poltteli paljon ajatus vihdoinkin koittaa verkkolentoa, ja tänään se sitten tapahtui. Olin ihan aatellut että aloittaisin verkkolentourani kessna-paipperilla jostain perämetsästä, kumminkin päädyin sitten Fly the Maddogiin ja lentoon EFHK-EFKU 8). Tänään paikalla oli vain Tampereen tutka (jonka puikoissa taisi olla Niko Pursiainen?), joten ei tarvinnut stressata itseään radiotaajuuksien vaihdoilla. Maddogia en valmistellut aivan by-the-book, mutta selvityksen pyynnöistä lentoonlähtöön asiat meni omasta mielestä ihan mallikkaasti. Lentoonlähdön jälkeen tapahtuikin pieni hupsis. Sain oikaisun reittipisteelle, jonka syötin FMC:hen väärin ja lentelinkin sitten pienen kunniakierroksen Helsingin yllä ;D. Sain FMC:n kuntoon ja matka jatkui pitkin reittiä.

 

Puolessa välissä matkaa lj kyselikin että mikähän mahtaa olla korkeusmittarin asetus, koska näyttäisin pysyvän lentopinnalla 247, 250 sijaan :-[. Tietenkin oli sitten unohtunut asettaa korkeusmittari standardipaineille, mutta uskoakseni ihmisuhreilta vältyttiin. Lähestymisessä olikin ohjaamo täynnä käsiä ja jalkoja, kun nopeutta ja korkeutta oli hieman runsaasti. Sorvasin laskun käsin ja sain ohjeet rullata platalle. Kun viimein sain koneen parkkiin ja kylmäksi, niin fiilis oli suht jännä!

 

Alun pieni fiba meni sen piikkiin, etten Maddogilla ole hirveästi oikaisuja tehnyt. Muut pikkumokat olisi voinut sattua millä koneella tahansa, joten olin sangen ylpeä itsestäni kun sain "ison koneen" perille asti! :thmbup:

 

Jatkossa täytyy yrittää muistaa ennakoida asioita enemmän, sekä pitää korvat auki ja tarkemmin kuunnella lj:n ohjeet ("one more time please, bluefinn 39" :-[). Onko Tampereen tutkalla lisättävää? :)

 

//Sami :-[

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onpa mahtavaa saada sinutkin taivaalle muiden sekaan lentämään. Pienistä virheistä ei tarvinne vielä alkuun ainakaan välittää liiaksi, joskin jokainen virhe on turha jos siitä ei opi mitään. Tuosta se lähtee liikkeelle ja toivon näkevän sinut taivaalla uudestaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään