Guest tjh80

MilViz tuloillaan B737-200 FSX:lle

9 viestiä aiheessa

Juu, mielenkiintoinen uutuus klassikkojen ystäville.  Samaan aikaan toisaalla Justflightin nimikkeellä kolmas firma pukkaa samaa versiota ulos. Ilmeisen huolestuneena kilpailun ilmestymisestä Captain Sim on ottanut itseään niskasta kiinni ja ryhtynyt viimeinkin tekemään VC:tä omaansa. Kuvien perusteella CS näyttäisi omaan makuun parhaimmalle. Milvizin ohjaamo näytti jotenkin tuhnuiselta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo, siihen se CS tekele pitkälti perustuukin sitten siihen hienon näköiseen sisutaan ja ulkokuoreen. Milviz esim lentomallinnus ja järjestelmät on pidemmälle vietyjä ominaisuuksia, joita saa CS:ltä odotella varmaan lopun elämänsä.

Itselläni esim löytyy tuo MilViz Cessna 310, on aika haastava kone lentää. :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Justflightin tekele on tälläinen ja jo saatavilla: http://www.justflight.com/product.asp?pid=969#

 

Tuiki tuntemattoman Black Box Simulationsin tekemä.

 

Tiedä noista tuubien lentomalleista, AP:han niitä lentää. Kyllä hieno VC on aika ratkaiseva immersion kannalta. Ja äänet, niitä CS ei sitten osaa tehdä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä kovin hyvä alku ainakaan Black Boxin tuotoksen kanssa, itselläni Just Flightin kautta ostettuna antaa vain fatal erroria kun valitsen koneen, eikä installerin redownload ja uudelleenasennus auttanut mitään. Laitoin sitten support ticketiä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuon Black Boxin tekeleen sai toimimaan muuttamalla sellaisen panel kansion tiedoston kuin jf_sound.gau tiedoston nimen joksikin muuksi jolloin toki menettää joitain custom ääniä koneesta, toinen vaihtoehto kuulemani mukaan valita FSX:ässä ensin sen purjekoneen ja sitten vasta sen ollessa jo latautunut kentälle tuo 737.

 

Äkkiseltään sanoisin tuon olevan ulkonäöltään ehkä tuon Wilcon ensimmäisen 737:n (ei siis Evolutionin) tasoa, overhead ja paneeli näyttää ihan hyvältä mutta muualla ohjaamossa ei sitten juuri eye candya ole, ulkomodel ihan hyvälaatuinen. Ihan hyvin se tuntuu myös lentävän, systeemeihin en ole vielä ehtinyt kunnolla perehtyä. Ihan kelvollinen tuotos varsinkin kun Black Boxin koneidentekijät ovat ilmeisesti aika kauan olleet ulkona lisäosien teosta PSS:n hajoamisen jälkeen.

 

Olisin kyllä varmaan Captain Simin tuotosta odottanut jos olisin huomannut että siitä on jo aikainen versio jossa VC myynnissäkin, mutta varmaan muutaman päivityksen verran vielä kokoversion jälkeenkin kestää että siitä oikein toimiva tulee. Ehkä sitten joskus kun Captain Sim järjestää kunnon aleen.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aivan, nuo CS:n vehkeet saa aina jouluisin kympillä kotiin. Omistan melkein kaikki heidän tuotoksensa ja harvoin niillä tulee lennettyä, mutta ohjaamoaikaa kyllä tulee. On ne niin hienoja ne ohjaamot.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään