Guest jontekin

Airbus sidestick, kysymyksiä

3 viestiä aiheessa

sidestick.jpg

Lisäfiilistä haetaan tällä kertaa vanhan joystickin modaamisella, lähemmäs oikeaa Airbussia. Ajatuksena on toteuttaa siten, että härpäke sijoitetaan kumia hieman isomman laatikon päälle , jonka siälle tikun mekanismit on kätevä piilottaa. Kuva selventämään asiaa:  ;D

[ attachment removed / expired ]

Tuonne pohjaan sitten kumitassut pitämään laatikon paikoillaan.

 

Olen päässyt siihen vaiheesen, että vanha joikkari on purettu. Tuon kumiosan löysin täältä: http://shop.airsimtech.eu/product_info.php?info=p2_Rubber-base-for-A320-Sidestick.html

Ongelmana on, että kahvaa ei meinaa löytyä yhtään mistään! Paitsi sitten se FDS:ssän 1300 dollarin kyhäys... Minkälaisia ratkaisuja te ehdotatte? Tärkeää olisi saada tuo A/P nappi toimimaan, joten kahvan täytyisi olla ontto ja avattavissa? Kaikki muutkin neuvot ja ehdotukset otetaan mielellään vastaan.

 

Jos tämä projekti onnistuu, niin eihän siitä tiedä vaikka innostuisi jotain muitakin osia värkkäämään.

 

edit. http://www.routech.ro/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=10&Itemid=67 löysin tommosen, kellään kokemuksia, netissä oli positiivisia aika paljon.

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juuri tuolla tavallahan se tikku tehdään.  Mulla oli samasta firmasta tuo kumi. Fds myi aikanaan pelkkää valettua käsittelemätöntä kahvaa. Kysy sieltä, jos on nurkissa vielä tai jospa tekee semmoisen.

Yksi vaihtoehto on veistää puusta. Mä työstin mm. thrustin kahvat näin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään