Artur Gajewski

Tytär innostui lentämään

6 viestiä aiheessa

Eli pieni tarina tähän foorumiin. Itsellä on vuonna 97 hankittu PPL jenkeistä ja aina välillä tulee innostuttua lentämään FS2004:llä. Nyt alkoi taas sellainen kausi että tekee mieli vääntää plaaneja, hankkia karttoija ja eAIP:tä sun muuta. Kahdeksanvuotias tyttäreni katseli sivusta mitä iskä tekee ja selitin hänelle koko ajan mitä teen ja mitä kartasta katsotaan, mitä mikin mittari ja navigointi/radiolaite lentokoneessa tekee. Ei mennyt aikaakaan kun tyttö oppi navigoimaan VOR:llä EFHF:stä EFUT:n kautta EFLP:lle. EFLP:llä jopa teki laskukiidon ja full stopin.

 

Pakkohan sitä oli törssätä hiukan rahaa ja hankkia Saitekin laitteistoa, jotta puuhasta saisi edes hiukan realistisemman. Eli Pixmaniasta on tulossa iso paketti jossa Yoke, Throttle, Radiomoduuli sekä Multifunction moduuli. Lauantaina hankinkin Malmin kentältä Helsinki East kartan, seuraavaksi Helsinki West sekä Estonia kun tyttö haluaa lentää Tallinaan :)

 

Viikonloppuna sitten iskän kanssa IVAOn verkossa...

 

Ei tässä muuta, jatkakaa lentämistä :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Laitappa kuva. Mahtaa olla aika jauska näky! :laugh:

 

Pakko laittaa sitten kun laitteet saapuu. Tilasin pikakuljetuksella, eli pitäis tulla sopivasti juuri lauantain verkkolentämiseen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jepulis, laitteet tuli eilen ja tänään jo pääsi lentämään touch and go:ta Malmilla. Ihan eri maailmasta lentäminen verrattuna joystickiin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään