Guest jjjarvi

Paremmat lumet FSX simuun

3 viestiä aiheessa

Eli hakusessa sellainen stand alone paketti jolla saisi esim lentokentille enemmän lunta ja realistisemman näköistä.

Tiedän että esim monien lisurikenttien mukana saa lumimaisemia parantavat filut mutta tarkoitan lisuria jonka asennettuaan runsaat aidon näköiset lumikinokset ilmaantuvat yhtä hyvin Alaskan Anchoragen kentälle kuin Rovaniemelle tai New Yorkiin.  Eli siis kentästä ja maasta riippumatta olisi samat Globaalit lumimaisemat.

 

Onko tällaista olemassa?

 

Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä ole sellaista lisäosaa vielä olemassa pl. mainitsemasi lisurikentät. Voit koittaa kohennella simun defukenttien talvitekstuureja paremman fiiliksen aikaansaamiseksi, mutta mistään kinoksista on turha haaveilla. Rullausteille löytyy useiden pakettien mukana talvitekstuureja, mutta onglemana on, että kesän tullen tekstuurit on korvattava kesätekstuureilla tai muuten lunta/jäätä on kesälläkin. Kiitoteille simussa on omat kesä- ja talvitekstuurit, eli niitä voi korvailla huoletta. Myös detail1.bmp:n voi korvata, joilloin maanpinnan kuviointi muuttuu lumen näköiseksi. Ongelmana taas on, että sama kuviointi on sitten kaikkialla maapallolla, myös lumettomilla alueilla.

 

Sellainen tyyppi kuin "TECHNOMAN" AVSIM.su:n puolelta on tehtaillut kaikenlaista asiaan liittyvää FS2004:lle, mutta useimmat toiminevat FSX:ssäkin.

 

Talvisia detail1.bmp vaihtoehtoja AVSIM.su:n foorumilta:

snow03mnhq.jpg

 

fs9-2010-12-05-12-07-06upo.jpg

 

012dqo.png

 

Näistä threadeistä voi etsiskellä latauslinkkejä (osa varmasti kuolleita):

http://www.avsim.su/forum/topic/65045-tm-textures/

http://www.avsimrus.com/forum/topic/77416-tm-screens/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sitten on maksullinen Natural World Winter joka sopii Fs9 ja Fsx. Ohjelma tuottaa autogen talojen katoille lumet sekä vesiin useita valinnaisia jääpeitemalleja. Ongelmana on vain sama minkä Kallekin tuossa mainitsi, eli talvi on sitten vähän joka puolella maailmaa. Tosin eihän se mitään haittaa mikäli lentelee muutenkin vain pohjoismaissa.

 

Ohjelmalla saa myös kikkailtua vedet ja jäät sekaisin mikä on kevät-talvella mielettömän hyvän näköistä. Fs9:ssä käytän sydäntalvella tiedostokirjaston FinnIceä joka luo kovan kantavan jääpeitteen vesistöihin, sekä yhtäaikaa Natural World Winteriä joka tuo talojen katoille lumet. Kevät-talvella sitten pelkkä NWW.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään