O-P Pietila

Hiiren kursorin sijainnin ja toimintojen mäppäys encoderille?

3 viestiä aiheessa

Osaisitteko kertoa millä ohjelmalla voisi mäpätä hiiren kursorin paikan ruudulla ja lisätä vielä rullahiiren pyöritystä vastaavat näppäimet jonkinlaiseksi 'makroksi'. Purjelentosimulaattorin SimMeters-korkeusmittarin painekorkeussäätö toimii rullahiirellä (klikkaus mittarin päällä aktivoi toiminnon ja rullahiiren pyöritys eteen tai taakse siirtää mittarin viisaria) ja nyt pitäisi saada se toimimaan jotenkin encoderilla niin, että ensin määritetään hiiren paikka, rullahiiren klikkaus ja lopuksi myös rullan pyöritys.

 

Kun tuolle toiminnolle saisi määritettyä tietyt painikkeet näppäimistöllä, olisi toiminto helppo siirtää encoderin ja yoke-kortin kautta Joytokey-ohjelmalle.

 

OH-TWN:ssä oli muistaakseni tehty jokin vastaavanlainen juttu, mutta en enää löytänyt sitä vanhemmista keskusteluista.  :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuli mieleen vielä toinen pyöritysnapin toteutus. Hiiren rullan allahan on jo valmis encoder.

Yhteen koneeseenhan voi kytkeä kaksi hiirtä. Toinen hiiri voisi toimia normaaliin tapaan ja toinen olisi purettu osiin niin, että

startin yhteydessä kerrottaisiin makrolla vain tämän puretun hiiren kursorin paikka. Näin hiiri ei vaihtaisi paikkaa ja pyöritysnuppi toimisi vain painekorkeuden säätöön.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään